Widok

tort weselny

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czesc dziewczyny, poszukuje cukierni ktora zrobi mi bardzo dobry tort, co proponujecie?

ile kosztuje 1kg tortu? tak mniej wiecej
jakie smaki wybieracie?
ile gram tortu na 1 osobe?

dzieki za pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
koszt 1kg tortu zależy od cukierni, ile gram na osobę - na pewno w cukierni Ci doradzą. Ja polecam Sowę, chociaż nie należy do najtańszych, ale za to mają najlepsze ciasta. Jeżeli chodzi o cukiernie bo nie ma to jak domowe ciacho
Polecam cukiernie Justynka.Za kilogram 45zl.My na 80osob mielismy prawie 10kg.cztery pietra-marchello,kawowo-bezowy,truskawkowy i znowu kawowo-bezowy:-)
cholipka, przy 45zl za 1kg tort mnie wyjdzie prawie tysiak:( masakra
nie wiem jaki koszt bo to zalezy od cukierni wiem natomiast ze liczy sie 100g na osobe
Ja miałam tort z Dworku Oleńka wTuchomku k. Gdyni, bo tam miałam wesele. ONi robią też na zamówienie, więc niekoniecznie idzie to w parze z salą. Cen nie podam, bo to było prawie dwa lata temu, więc pewnie zaszły zmiany. Polecam!
Moi goście byli zachwyceni, ja aż tak nie znam się na tortach, ale większość weselników o niczym innym niemal nie mówiła:-)
A o Sowie też słyszałam same dobre opinie, tylko nie miałam okazji spróbować...:-(

http://www.doslubujaguar.pl
hakht

poszukaj na forum, wszystkie tematy ktore zekladasz byly juz milion razy poruszane..
poszukaj w wyszukiwarce forum
Polecam torty od Sowy ;)
pychaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;)
truflowy od Sowy, niebo w gebie :) nie wyobrażam sobie jakbym miała go nie mieć ;)
tort z hotelu Haffner - 60 zł/kg
Polecam Haffnera...ale i wyszukiwarke forumowa. Przepraszam ale czasem warto pomyslec zamiast mnożyć identyczne wątki:)
Pozdrawiam
tort weselny w haffnerze 65 zł / kg. zamawiałam w poniedziałek.
serdecznie polecam!! bardzo indywiduwalne podejście do klienta, spełnią każde życzenie, nie wspomagają sie katalogami i każdy tort jest inny. w dodatku super pomocni, wypożyczą nam bez dopłaty specjalny termoboks abym mogła dowieźć tort w całości 90 km za trójmiasto;))
Nie wiem dlaczego wszyscy się tak zachwycają tortami od Sowy byłam już na drugim weselu gdzie tort był właśnie z tej cukierni i wcale nie był dobry. Spody tortowe były za suche, a krem okropnie słodki. Ale wiadomo wszystko zależy do gustu.
cheering, co Ty gadasz !! My zamawialiśmy tort w Hafnerze chyba miesiac temu i płaciliśmy 60zł/kg
a ja płacę 65 zł. / kg, zamawiałam w poniedziałek. Może ceny podskoczyły;))
szklaudia wszystko zależy od tego jakie smaki Para Młoda wybierze, a wybór jest ogromny. może tam gdzie byłaś wybrali faktycznie słodkie smaki.
My zamawialismy tez ok miesiac temu i bylo 60 :) chyba mielismy szczescie :)
mamy 4 różne smaki na przemian owocowo - słoskie i za wszystkie płacimy tak samo. szkoda że z tym tortem zwlekałam tak długo...

Pan, który nas obsługiwał powiedział tylko, że normalnie tort kosztuje 60 zł. ale na ślub 65 zł. ze względu na sposób wykonania, wyjątkowe dekoracje itd.

w każdym razie zdrożało. jednak uważam że i tak warto;) poza tym, na 9 kg jest to 45 zł. ... przy wszystkich kosztach ślubno - weselnych to naprawdę nieduża kwota.
do góry