Widok
Polecam Sowe i ze wzgledu na smak i na wygląd.
Złożylam u nich zamowienie na naprawde nietypowy tort - wywiazali sie elegancko! Tort byl boski! I pyszny. I wlansie z przymruzeniem oka! Byl samochod wykonany z ciasta i nasz figurki(takie naprawde smieszne) z marcepana! Bo wesele tez bylo nietypowe a nie sztampowe jak wszystkie wokół. I o to mi wlasnie chodzilo!!!! goscie byli zachwyceni!!!
Sowa rowniez robila mi tort na panienskie - z bardzo zgrabnym CZYMS po srodku:)))) Ubaw mialysmy po pachy!:)
Złożylam u nich zamowienie na naprawde nietypowy tort - wywiazali sie elegancko! Tort byl boski! I pyszny. I wlansie z przymruzeniem oka! Byl samochod wykonany z ciasta i nasz figurki(takie naprawde smieszne) z marcepana! Bo wesele tez bylo nietypowe a nie sztampowe jak wszystkie wokół. I o to mi wlasnie chodzilo!!!! goscie byli zachwyceni!!!
Sowa rowniez robila mi tort na panienskie - z bardzo zgrabnym CZYMS po srodku:)))) Ubaw mialysmy po pachy!:)
Illatanka ja zamawiałam tort na swoje wesele (Boże Narodzenie 2005). Koszt takiego tortu uzależniony jest od wzoru (wagi). Za kg 40 zł. Zamówiłam 3-piętrowy. zapłaciłam 340 zł. Starczy dla 65 osób. Polecam smak truflowy, jest na prawdę rewelacyjny.
Cukiernia mieści się na Węglarskiej w Gdańsku lub na Grunwaldzkiej w Wrzeszczu.
Pozdrawiam :)
Cukiernia mieści się na Węglarskiej w Gdańsku lub na Grunwaldzkiej w Wrzeszczu.
Pozdrawiam :)
zdecydowanie SOWA, możesz - ja tak zrobiłam - pójść do różnych cukierni i kupić po kawałku ich specjałów. Zrobiliśmy sobie z rodzicami tortowe niedziele :) i jednogłośnie wygrała cukiernia SOWA. Trudno zdecydować się samemu, każdy ma przecież inny smak, ale kiedy sześć osób wypowiada się pozytywnie na temat słodyczy, to fakt mówi sam za siebie.
Słodko pozdrawiam :)
Słodko pozdrawiam :)