Widok

tort weselny z cukierni hotelu Haffner

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak w temacie - kto tam robił tort? polecacie?
a może macie inne smakowite miejsce do polecenia? :)
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja nie jadłam, ale słyszałam same pozytywne opinie. Podobno też dobre torty, ciekawe smaki i dowolny wygląd robią w restauracji "Malinowy Ogród"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
up :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja slyszalam wiele dobrego i prawdopodobnie zamawiam od nich tort i coasta, cenowo tez sa atrakcyjni;)
image

image
a jak wyglądają ceny?
jesli coennik na ich stronie internetowej aktualny to 65/kg http://www.hotelhaffner.pl/uploads/file/cenniki/ciasta_cukierni_hotelu_haffner.pdf jeszcze do nich nie dzwonilami nie umowilam sie na degustacje
a moze ktos ma jakies newsy? :)
image
Witam tez pisałam do nich w sprawie degustacji tortów, ślub mam 9 czerwca wiec lada chwila, odpowiedź dostałam , że najpierw zbierają chętnych i ustalą wtedy jakiś termin na degustacje.
ale 20 maja w cukierni T. DEKER jest 20 zł od pary przy Operze Bałtyckiej w Gdańsku
no wlasnie ja tez napisalam i dostalam odpowiedz ze jestesmy na liscie :) tylko nam sie mocno nie spieczy bo slub dopiero 29go wrzesnia, wiec mam nadzieje ze do tego czasu cos zorganizuja ;)

radioglowa, czy orientujesz sie jak w Dekerze cennik za 1kg i jak pozniej licza za strojenie? moze tez sie przejdziemy tam na degustacje... :)
image
Emi w Dekerze 75-95 za kilogram (jesli chcesz pietrowy jedno pietro na drugim to dolna warstwa musi byc za 95 - to te cięższe i bardziej "solidne" co sie nie zapadają - np royal carmel.

Dekoracje dodatkowo platne, jeśli chodzi o kwiaty czy "figurki" - ozdoby z masy czy perełki są w cenie. Płatne są kwiaty - mi się spodobał tort z czerwonymi różami - bardzo charakterystyczny - za różę płacisz ok 3zł za sztukę.

Więc ogólnie wychodzi tam drogo.
Ale ponoć właśnie Haffner ma te same smaki :)
zgadza sie, maja praktycznie te same smaki bo z tego co gdzies wczesniej czytalam pan Tomasz Deker byl kiedys szefem cukierni w Haffnerze :)
wlasnie potwierdzilam w rozmowie telefonicznej w Haffnerze ze maja w tym roku 65zl/kg, takze czekam tam na degustacje, bo 95zl/kg to jednak duzo za duzo jak na slodkosci dla mnie ;P
image
Napisz do nich- co jakis czas organizuja spotkania, na ktorych mozna sprobowac roznych tortowi ew zamowic. ja tak zrobilam i ...zrezygnowalam. Bardzo sie popsuly w stosunku do tego, jakie byly kilka lat temu. Ale to moje zdanie:) Najlepiej samemu posmakowac:)
ja miałam, polecam goraco, smak i wyglad, tort mialam w kształcie wielkiego serca, z żywymi różami, smam czekoladowy , dodatkowo mialam od nich coiasta, sernik miodowy zrobil furorę:)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl

Degustacja tortów weselnych by T.Deker

Witam Panie Serdecznie,

W nawiązaniu do rozmowy potwierdzam i zapraszam Panie na degustacje tortów weselnych T.Deker Patissier & Chocolatier w najbliższą niedziele 20 maja do cukiernie ktora mieści sie w budynku Opery Bałtyckiej w Gdańsku. Koszt degustacji to 20 zl od pary, czas trwania 12-17.

I uwaga koszt naszych tortów weselnych w wiekszości smaków to 70 zl / kg !

pozdrawiamy i do zobaczenia w niedziele.

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry