Widok
jesli coennik na ich stronie internetowej aktualny to 65/kg http://www.hotelhaffner.pl/uploads/file/cenniki/ciasta_cukierni_hotelu_haffner.pdf jeszcze do nich nie dzwonilami nie umowilam sie na degustacje
a moze ktos ma jakies newsy? :)
a moze ktos ma jakies newsy? :)
no wlasnie ja tez napisalam i dostalam odpowiedz ze jestesmy na liscie :) tylko nam sie mocno nie spieczy bo slub dopiero 29go wrzesnia, wiec mam nadzieje ze do tego czasu cos zorganizuja ;)
radioglowa, czy orientujesz sie jak w Dekerze cennik za 1kg i jak pozniej licza za strojenie? moze tez sie przejdziemy tam na degustacje... :)
radioglowa, czy orientujesz sie jak w Dekerze cennik za 1kg i jak pozniej licza za strojenie? moze tez sie przejdziemy tam na degustacje... :)
Emi w Dekerze 75-95 za kilogram (jesli chcesz pietrowy jedno pietro na drugim to dolna warstwa musi byc za 95 - to te cięższe i bardziej "solidne" co sie nie zapadają - np royal carmel.
Dekoracje dodatkowo platne, jeśli chodzi o kwiaty czy "figurki" - ozdoby z masy czy perełki są w cenie. Płatne są kwiaty - mi się spodobał tort z czerwonymi różami - bardzo charakterystyczny - za różę płacisz ok 3zł za sztukę.
Więc ogólnie wychodzi tam drogo.
Ale ponoć właśnie Haffner ma te same smaki :)
Dekoracje dodatkowo platne, jeśli chodzi o kwiaty czy "figurki" - ozdoby z masy czy perełki są w cenie. Płatne są kwiaty - mi się spodobał tort z czerwonymi różami - bardzo charakterystyczny - za różę płacisz ok 3zł za sztukę.
Więc ogólnie wychodzi tam drogo.
Ale ponoć właśnie Haffner ma te same smaki :)
zgadza sie, maja praktycznie te same smaki bo z tego co gdzies wczesniej czytalam pan Tomasz Deker byl kiedys szefem cukierni w Haffnerze :)
wlasnie potwierdzilam w rozmowie telefonicznej w Haffnerze ze maja w tym roku 65zl/kg, takze czekam tam na degustacje, bo 95zl/kg to jednak duzo za duzo jak na slodkosci dla mnie ;P
wlasnie potwierdzilam w rozmowie telefonicznej w Haffnerze ze maja w tym roku 65zl/kg, takze czekam tam na degustacje, bo 95zl/kg to jednak duzo za duzo jak na slodkosci dla mnie ;P
ja miałam, polecam goraco, smak i wyglad, tort mialam w kształcie wielkiego serca, z żywymi różami, smam czekoladowy , dodatkowo mialam od nich coiasta, sernik miodowy zrobil furorę:)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
Degustacja tortów weselnych by T.Deker
Witam Panie Serdecznie,
W nawiązaniu do rozmowy potwierdzam i zapraszam Panie na degustacje tortów weselnych T.Deker Patissier & Chocolatier w najbliższą niedziele 20 maja do cukiernie ktora mieści sie w budynku Opery Bałtyckiej w Gdańsku. Koszt degustacji to 20 zl od pary, czas trwania 12-17.
I uwaga koszt naszych tortów weselnych w wiekszości smaków to 70 zl / kg !
pozdrawiamy i do zobaczenia w niedziele.
W nawiązaniu do rozmowy potwierdzam i zapraszam Panie na degustacje tortów weselnych T.Deker Patissier & Chocolatier w najbliższą niedziele 20 maja do cukiernie ktora mieści sie w budynku Opery Bałtyckiej w Gdańsku. Koszt degustacji to 20 zl od pary, czas trwania 12-17.
I uwaga koszt naszych tortów weselnych w wiekszości smaków to 70 zl / kg !
pozdrawiamy i do zobaczenia w niedziele.