Widok

torty cymes-czy 600zl netto za tort na 120osob to duzo??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hejka
kolezanka polecila mi tort z cukierni cymes ale niewiem czy cena 600zl netto za tort na okolo 100-120osob to duzo?Maja wliczona dekoracje i transport.No i moze ktoras z was tez miala z tej cukierni tort i moze cos wiecej mi powiedziec.Mam tylko jedna kolezanke ktora brala slub a zalezy mi na opinii innych osob.Dzieki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"fajna" reklama...
Tort podobni liczy się 100 g na osobę więc dla 120 osób powinien ważyć 12 kg plus dekoracja (jak z marcepanu to jest dosyć ciężka). Czyli mamy około 50 PLN/kg. To chyba normalna cena. Jeśli tort jest smaczny i ładnie wygląda możesz się chyba zdecydować.
dzieki a to nie reklama jesli juz o to chodzi.Przeciez po to jest to forum zeby sie cos dowiedziec,przeciez jesli chce spytac sie o jakas konkretna firme to chyba musze wpisac jej nazwe.No wiem ze duzo firm tu sie reklamuje ale na to nie mamy wplywu.
zazwyczaj jest podana cena za kg - wówczas łatwo można porównać ceny:)

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry