Widok

toster,gofrownica, opiekacz 3 w 1 - opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jeśli macie takie ustojstwo w domu to poproszę o opinię czy warto kupić. Niby oszczędność miejsca w małej kuchni ale jak to się mówi, jak coś jest do wszystkiego to do niczego...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam sanwicz i gofrownicę w jednym. Sandwicz ładnie mi przypieka, ale na wkładce gofrownicowej gofry w ogóle nie chcą się upiec. Jeżeli miałabym kupić ponownie 3 w 1 to na pewno bym nie kupiła. Może to o czym Ty myślisz jest nowej generacji, bo ja mam takie z 8 letnie już. Chociaż mimo wszytsko myślę, że takie 3 w 1 to i tak się nie sprawdzają.
ja mam 2 w 1 - gofrownicę i opiekacz. jako opiekacz - ok :] jako gofrownica - totalnie do bani :] wychodzą naleśniki, a nie chrupiące gofry :]

żeby były dobre gofry potrzebna jest gofrownica z dużą mocą :) kupiliśmy Dezala :] i gofry są super :) dla mnie jak coś jest do wszystkiego tzn., że jest do niczego. ;)

http://forum.trojmiasto.pl/Dobra-gofrownica-t236395,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/jak-zrobic-dobre-gofry-t191367,1,16.html
no właśnie, ile mocy musi mieć gofrownica, żeby gofry były goframi a nie miękkimi plackami?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam od kilku lat tamie urządzenie tefala i jestem mega zadowolona, gofry rzadko robię ale wychodzą dobre, chrupiące...tosty i grill rewelacyjnie
też mam tefala -jest super
Czy taki sprzęt na gofry się sprawdzi?
http://produktyzmarketu.pl/opiekaczgofrownicagrill-3-1-aldi-12-10/
Czy jednak ma za małą moc?
Mysle, ze moc 750 to moze byc za malo by upiec dobrego gofra. Polecam gofrownice Dezal jesli naprawde zalezy Tobie na super gofrach, takich jak na miescie. Fakt, gofrownica kosztuje okolo 250zl, ale naprawde warto.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też mam 3w1 Tefala i gofry ładnie zrobione i reszta też. Jak kupować takie urządzenie to porządne.
Jaką ma moc?
ja tez mam Tefala. opiekacz i grill ok.
gofry bezmleczne wychodza chrupiace, smaczne, mleczne slabo; to nie ta sama jakosc co w zwyklej gofrownicy,bo za mala moc, ale jestem w stanie przebolec.
dla mnie wazne bylo zeby malo miejsca zajmowalo, bo rzadko uzywamy.
najwiekszy minus to koszmar jak zacieknie ciasto do gofrów do tych wszystkich szczelinek i trzeba czyscic;
nie kojarze zeby mama przy zwyklej gorfiwnicy miala ten problem;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Mamusie-wanna czy prysznic? (35 odpowiedzi)

Chciałabym wiedzieć jak to wygląda w praktyce gdy są małe dzieci. Bardzo chciałabym mieć prysznic...

Przedszkole nr. 9 Gdynia ul. Bp.Dominika (5 odpowiedzi)

Odradzam rodzicom. Dzieci za kare siedzą na krzesełkach,teksty"nie dostaniesz podwieczorka",ale i...

pomóżcie-pomysł na własny biznes (107 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

do góry