Widok

transport gości

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej
od kilku dni pewien problem ciągle kłuje mnie w bok. chodzi o transport gości.
mieszkamy w Wrzeszczu, ślub jest w św. Barbarze na długich ogrodach, wesele w Jelitkowie, a noclegi w akademikach polibudy.
powiedzcie jak rozwiązać problem......no my i świadkowie możemy wynająć sobie autko ale goście..........puścić ich samych własnymi autami czy wynająć coś, jaki autobus ? nad ranem i tak taksówki pójdą w ruch ale chodzi o transport z kościoła do sali......2/3gości jest z poza trójmiasta i może histeryzuje ale obawiam się ze mogą się pogubić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
z kościoła do sali zapewnij transport np autokar, tym bardziej ze masz gości spoza trójmiasta.
Ja tez uważam, że przyjezdnym powinniście zapewnić transport.
tylko ze właśnie 99% przyjedzie własnym autem, a 1 czy 2 osoby po prostu dosiada się do kogoś. płacić 2 tysiąca za pól godziny jazdy, gdzie i tak połowa gości będzie wolała własne to trochę boli.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to chyba logiczne jest że jak przyjadą własnym autem to i z kosciola na wesele nim pojadą, chyba ze planują inaczej ale to proponuje zapytać gości jak to widzą.
My zamówiony taxi z pod Kościoła dla tych którzy nie bedą mieli jak dotrzeć na sale weselna. Bedzie moze 10 osob ... To 3 taxi razy 30zl = 90 zł ... I problem z głowy
Odświeżam temat, bo sama od 2 tyg męczę się z tematem. Trasa spod kościoła do sali weselnej u mnie to niecałe 15km. Wszystkie firmy życzą sobie minimum 500zł za jednorazowe przejechanie tej trasy - w głowie mi się nie mieści!

Po kalkulacjach wolę pozamawiać taxówki 8osobowe i zapłacić połowę tej ceny! Koszt to 3zł/km , czyli ok 45zł za 8 osób .
i masz problem rozwiązany, poza tym taxami pójdzie sprawniej niż busem do którego wszyscy będą się musieli zapakować, a nóż ktoś się z kimś zagada, czekanie, zamieszanie...
do góry