Widok

trasa BT Witomino

Witam,
czy ktos moglby sie podzielic wrazeniami z objazdu trasy na Witominie? Czy jest trudniejsza niz rok temu, bardziej gorzysta, ciekawsza, dluzsza?

Wiem ze Gebo robilo maly terning w niedziele - ciekaw jest co sadzicie o trasie? Warto przyjezdzac sie poscigac????

pozdro,
bikero
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na tego typu podjazdach szybciej sie pcha rower niz jedzie na nim /kolo sie boksuje/ i jeszcze jedno mniej sie meczysz no ale jezeli ktos jest maszyna do pedalowania to czemu nie pozd
Gdzie sie szybciej pcha ? Co ty za bzdury gadasz.... Tam wcale stromo nie było, po prostu mały mój błąd i cała trójka szła z buta. Na ostatnim lapsie tam sie jechało 12km\h, watpie zebys szybciej dałz buta, licząc ze musisz zsiasc z roweru, potem wsiasc i sie wpiac w spd. I jak biegniesz to zdecydowanie bardziej sie meczysz.
hej Krzyzak, co ty za korbe masz w swoim Sunnie - Alivo '98? :P
prawie..stronglight.
slawek o ktrory podjazd ci chodzi ?? ja napisalem o tym krotkim i stromym nie chodzilo mi o ten dlugi z dopalaczem na koncu tam to rzeczywiscie bez sensu bylo schodzic z roweru
No na wszystkich schodzenie z roweru było bez sensu. Pewnie chodzi Ci o ten krótki ze zwalonym drzewem po prawej stronie, tam właśnie dawanie z buta było bez sensu :)
respect :) ale musza popracowac nad designem ;)

Inne tematy z forum Rowery

Serwis rowerów GAZELLE (19 odpowiedzi)

Cześć, wiecie gdzie jest dobry i sprawdzony serwis rowerów Gazelle? Nie chcę dać swojego do...

do góry