Widok

trochę się naszukałem.

ale jest. należy wejść tutaj:

http://www.myspace.com/pawszymanski

i po prawej stronie wybrać utwór "szpital świętego jakuba".

i nie trzeba niczego więcej dodawać.

może poza tym, że ten człowiek dał wczoraj w suwałkach dwa koncerty. pierwszy zaczął się o 10 rano i trwał do południa, a drugi rozpoczął się o 22 i trwał...wedle niektórych relacji do 5-6 rano. co ważne - nie był podzielony na sety. 7 godzin grania non toper! ja wyszedłem z tej knajpy (bar polski - rok założenia 1902) gdzieś tak o trzeciej, lecz mimo to jakoś trudno zasnąć. ten hipnotyczny rytm ciągle siedzi w głowie.

na festiwalu było tsa w świetnej formie. było ten years after - w formie równie dobrej. wanda johnson, knut z norwegii - wszystko to rewelacja. ale to, co zrobił w barze polskim ten spokojny, skromny i trochę jąkający się człowiek, to było właśnie to, o co chodzi w bluesie.

no to jeszcze raz przed zaśnięciem:

"było to w narożnym barze......."
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak sobie myślę że albo spać nie możesz albo... tu wiele możliwośći;)
Trzeba przyznać-Paweł gra całkiem nieźle, klimat typowa barowy
idealny na mój nastrój dziś...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Najlepszy broker forex w Trójmieście (16 odpowiedzi)

Jak w temacie. Czy ogólnie ma znaczenie gdzie broker ma siedzibę? Z tego co widzę, to wszystkie...

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (149 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

Własna firma? (46 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

do góry