Widok
trzy miesięcznie niemowle nie wyciąga raczek
Witam
moja 3 miesięczna i 10dniowa córcia nie wyciaga jeszcze raczke, bardzo mnie to martwi z tego co wiem to dziecko w tym wieku już tak robi.
Rączki trzyma tylko po bokach mawet gdy ssie kciuka to główke ma na boku.
Gdy włożoe jej grzechotkę do raczki to ja trzyma, umnie terz mocno trzymać mój palec i itp
Napiszcie prosze jak miały do tego się wasze pociechy... czy wszytko jest z córcią dobrze? bardzo się martwię
moja 3 miesięczna i 10dniowa córcia nie wyciaga jeszcze raczke, bardzo mnie to martwi z tego co wiem to dziecko w tym wieku już tak robi.
Rączki trzyma tylko po bokach mawet gdy ssie kciuka to główke ma na boku.
Gdy włożoe jej grzechotkę do raczki to ja trzyma, umnie terz mocno trzymać mój palec i itp
Napiszcie prosze jak miały do tego się wasze pociechy... czy wszytko jest z córcią dobrze? bardzo się martwię
Gabryś od kilku tygodni wyciąga rączki :P miał ok 2 m-cy jak zaczął "polować" na rybki z karuzelki :P
teraz już je regularnie tłucze ;) raz z przodu, raz z tyłu :)
macha rączkami na boki :) jak siedzi w leżaczku to wyciąga rączki po zabawki :) ostatnio przez sen sam szukał smoka, którego położył sobie na klacie ;)
teraz już je regularnie tłucze ;) raz z przodu, raz z tyłu :)
macha rączkami na boki :) jak siedzi w leżaczku to wyciąga rączki po zabawki :) ostatnio przez sen sam szukał smoka, którego położył sobie na klacie ;)
tak mi tez chodzi o wyciąganie rączek do zabawek, moja córcia zachowuje sie jak by mate i grzechotki miałą gdzieś i woli dzwoneczki które wiszą na żelandorze(chyba dobrze napisałam:) może patrzeć sie na nie a jak nimi podzownie to banan od ucha do ucha:))
lubi tylko jednego misia, na którego widok się cieszy
lubi tylko jednego misia, na którego widok się cieszy