Widok

mutsy 4 rider

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoras ma czy poleca ,jakie wady?zalety znam...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam kolorek champagne, czyli ten brązik :) i stelaż 3rider

image

też zastanawiam sie nad mutsy albo stokke, a gondola joey wyglada tak:

image

sprawdze sobie w domcu

wiper wysłałam Ci mailika:)

musze sprawdzić

albo możesz popatrzeć w sklepach internetowych, tam są dokładne opisy tej gondoli :) wystarczy, że wpiszesz w wyszukiwarkę hasło Joey i znajdziesz strony z tym artykułem...

tak, gondole też są różne...najnowszy dorobek Mutsy to właśnie Joey. Pooglądaj sobie tak dla przykładu na allegro :) postaram się wieczorem wysłać fotkę ;-)

jakbyś mogła to by było super :)

tzn że są różne typy gondol do Mutsy??

ja mam gondolę z serii Joey i Nataszka mimo tego że za kilka dni skończy pół roczku mieści się w niej swobodnie...jest jeszcze trochę zapasu, może na miesiąc lub dwa...a jak na swoje pół roczu jest dzieckiem wzrostowo i wagowo wypośrodkowanym, czyli ani mała ani duża. Jeżeli chcesz, to mogę zrobić w niej Nataszce fotkę i przesłać Ci na maila.

eliza a jak oceniasz wielkość gondoli w Mutsy?
ja się waham między nim a Emmaljungą...chciałbym żeby Misia pojeździła od września przez całą zimę w gondoli

ja jeżdżę gondolą, spacerówki jeszcze nie testowałam...ale to i tak w głównej mierze rozchodzi się o stelaż...a więc jego waga to 10,5 kilograma o ile się nie mylę, koła pompowane, skrętne przednie (to trzykołowiec, z tym że posiada ich ogólnie 4, bo dwa tylnie i z przodu dwa praktycznie połączone ze sobą, co powoduje, że jest stabilny), przez co na płaskim, powiedziałabym miejskim terenie jest baaaardzo zwrotny. Tam gdzie są wyboje i wertepy koniecznością jest zablokowanie kół przednich, bo inaczej wózek jeździł by na prawo i lewo bez kontroli. Stelaż składa się jednym ruchem ręki, ma regulowaną długość rączki. Jestem z niego mega zadowolona!!! Minusem jest mały kosz na zakupy, ale jak dla mnie nie stanowi to problemu, bo na moje potrzeby jest w sam raz. Co do samej spacerówki, to jak będzie znowu cieplej, postaram się ją poużytkować i wtedy będę mogła co nieco więcej wypowiedzieć się na jej temat!

hop

:)o Ty jak zawsze nieoceniona:)pisz co fajnego w nim jest bo podobny choc dla mnie 4 rider bardziej zjak 3 sie sprawuje w terenie?głownie o spacerowke mi chodzi o lenik juz w gondolce nie smiga;)a na zime nie bede kupowała parasolki9pewnie w ogole nas ten zakup ominie)

ja mam 3ridera :) ale nie wiem, czy taki Cię interesuje...

no właśnie urban jak dla mnie zbyt mało zwrotny..... nikt nie ma 4 ridera?

a my dlatego, że często do lasu chodzimy :)

ja chciałam kupić 4 rider, bo świetnie się prowadził, ale wzięliśmy urban rider ze względu na to, że jest o wiele cięższy i stabilny a my mamy silnego psa, więc jest duża szansa na to że pies nie przewróci wózka.

ale ten z przednimi skrętnymi też prowadziłam i też jest super. jednak facet w sklepie nam powiedział, że na teren lepszy z tylną osią skrętną.

no to ja mam urban rider z tylną osią :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dobry ortodonta (47 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

krem nawilżający do twarzy (45 odpowiedzi)

Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie służy i teraz mam taka...

Stomatolog dziecięcy prywatnie lub NFZ kogo polecacie? (7 odpowiedzi)

witam, mam pytanie odnośnie stomatologa będzie to nasza pierwsza wizyta córka ma 3 lata i chcę...

do góry