Widok

mutsy!!

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej!!
czy któraś z was dziewczyny planuje kupić wózek firmy mutsy??
mi sie one bardzo podobają!!co prawda mam jeszcze trochę czasu co do takich decyzji,ale chciałabym poznać zdanie jakieś doświadczonej mamy!!która podpowiedziała bym mi trochę na ten temat!!
jakieś wady??
pozdrawiam

image
image[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
LEMKA nie boj sie jak zablokujesz to jeździsz jak standardowym wózkiem,poza tym jest dla mnie jedna wyższość mutsy nad tymi ze skretnymi kołami z przodu owszem tez sie łatwo jeździ ale kiedy musisz podjechac po schodach gdzie sa"lizaki" do wjazdu do mutsy wjeżdza super bo wystarczy noga zablokowac i odblokowac, i nic z przodu nie staje dęba jak przy innych przy których poza tym trzeba sie schylac i nie raz ubrudzic zeby zablokowac kółka.dla mnie rewelka:)))
No ja ostatnimi czasy napaliłam się na Mutsy i biorę go pod uwagę. Boję się jedynie, że dziecko za szybko wyrośnie z gondoli, no i nie jestem przekonana do tej skrętnej osi.

image
tak dokładnie na wyciagnietej raczce łatwo sie podnosi:)to własnie na skróconej pojawiaja sie problemy,czyli dla mam ktore maja mniej niz 170 cm wzrostu:)kolezanka nalezy do tych nizszych ma 160 cm i jest ciezko ...ja mam 170 i nie czułam komfortu w sklepie:),ale tylko w sklepie mogłam sprobowac,tez inaczej niz w realu

Mieszkam nad morzem i moge zagwarantowac ze po plaży jeździć sie da:))) koła są tak duże,że zadna dziura nie jest straszna,jeżdżę zawsze na calkowicie wyciagnietej raczce i nie mam problemow z wjazdem nawet do autobusu,ale oczywiscie ile mam tyle zdań:)))
my bylismy zdecydowani ale jak pojeździłam sobie nim w sklepie to zrezygnowalismy,raczka jak dla mnie niewygodna-teleskopowa-znacznie wygodniejsze sa takie składane,głownie przy próbie podnoszenia przednich kół+mała gondola(jesli nie masz wczesniaka,a dzidzia urodzi sie wieksza to jest problem po osiagnieciu przez nia 4 miesiacy-kolezanka włansie tak miała)...ładny jest to fakt,ale my zdecydowalismy kupic wygodny wózeczek i bardziej wytrzymały:)na łożyskowanych kółeczkach:)aby mozna było i na oplazy pojezdzic i w lesia i po miescie...na penwo plusem sa skretne koła+wyglad oczywiscie

ja też zastanawiam się nad tym wózkiem, ale czytałam bardzo różne opinie na jego temat.

Witaj.ja mam urban rider 4 kołowy gondole i spacerowke, na pewno bedzie mnóstwo róznych opini,zdania sa podzielone, ja sobie nie wyobrazam innego wózka, wg mnie wózek idealny, jedeynym manakamentem jest to ze za kazdym razem jak chce sie wycofac tyłem to musze blokowac os, ale wg mnie to naprawde mala wada, gondola wcale nie jest mala bo spotkałam sie z taka opinia, moj maluch to wczesniak byl bardzo malutki i jeździł w niej do 9 miesiaca.skretna os to super udogodnienie,regulacja raczki tez latwa i szybka.stelaz szybko sie sklada, po zdjeciu kol super mały,naprawde same superlatywy,goraco ci polecam:)