Widok

tytanowe obrączki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wiecie gdzie poza yes'em i krukiem można w trójmieście dostać obrączki z tytanu?

[b] 25.04.2009 [/b]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W goldex, na Pilotów
ale nie polecam generalnie tytanu, my mamy takie "narzeczeńskie" z yes. Przede wszystkim nie błyszczą się, trzeba je często polerować i wyglądają po pewnym czasie jak metalowe, poza tym są niefunkcjonalne. Jeżeli "odpukać" cokolwiek by si wydarzyło Wam w dłoń czy palce, nie ma fizycznej możliwości, żeby je przeciąć, jeżeli zaszłaby taka potrzeba. Bo to tytan. Jedyna zaleta jest taka, że są lekkie.
No i trzeba je dużo wcześniej zamawiać. My nie mieliśmy ciśnienia czasowego a w sumie czekaliśmy 2 miesiące. Najpierw na zamówienie miesiąc, a potem na poprawkę, ponieważ pani w salonie zdjęła nam miarę jak dla cienkich obrączek (są różne miary na grube i cienkie). W związku z tym,że nie można ich tak jak złotych czy platynowych poszerzać a trzeba je na nowo robić, czekaliśmy kolejny miesiąc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
My bedziemy mieli tytanowe obraczki, bardzo podobaja sie mojemu facetowi, ja zlota nie moge nosic myslalam ze tylko kolczyki a kiedy dostalam zareczynowy to wszylo ze na placu niestety tez nie moge, a srebne nam sie nie podobaja, my planujemykupic w Kuruku albo na Allegro. i nie zgodze sie z kolezanka wyzej bo my bysmy mieli obraczki od reki tylko na grawer bysmy czekali bo chcemy miec na zewnarz i wewnarz obroczki...ale to chyba zalezy od salonu
image
image
Bianka & Vincent ;)
APART
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
my kupowaliśmy w Yes i tam własnie tak sprzedaż wyglądała
Dzięki wielkie za odpowiedzi. Jestem uczulona na wiele ze stopów i wydaje sie byc najbezpieczniejszy. Trochę mnie zmartwiłas z tymi dwoma miesiacami, bo znaczyłoby że juz się za to trzeba zabrać...

[b] 25.04.2009 [/b]
nie polecam tytanu, bo w kiedy zajdziesz w ciaze i spuchna ci palce i niedaj boze przytyja podczas ciazy to juz jej nie wlozysz na palec, bo tego materialu sie nierozciagnie, moze platynowe?? sa bardzo ladne i nawet dla alergikow moga byc bo platyne wszczepiaja pod skore:)
nie polecam tytanu, bo w kiedy zajdziesz w ciaze i spuchna ci palce i niedaj boze przytyja podczas ciazy to juz jej nie wlozysz na palec, bo tego materialu sie nierozciagnie, moze platynowe?? sa bardzo ladne i nawet dla alergikow moga byc bo platyne wszczepiaja pod skore:)
adam hardyś (albo hadryś, nie pamiętam dokładnie) - ja mam od niego pierścionek zaręczynowy (zresztą męski:P rosyjską ruletkę) i obrączki. robi świetne rzeczy w przystępnej cenie. polecam ;)
Wprawdzie nie tytanowe, ale najsliczniejsze jakie widzialam od Pana Bielaka: http://bielak.krakow.pl - mozna tez kupic w Gdansku...

My tam wlasnie bedziemy nasze zamawiac...
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
a jaki model od Bielaka bedziecie zamawiać?
Prawdopodobnie zebro Adama - super mi sie podoba koncepcja ale jeszcze sie wahamy co do dwa kolory model B4.
Generalnie trudno sie zdecydowac bo wszystkie sa piekne i przede wszystkim bardzo orginalne...
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
w gemini w gdyni jest sklep jubilerski i tam sa obraczki z tytanu
Bielak, Hadryś
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
jaka jest cena tych obrączek u P. Bielaka?

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry