Widok

ukradli nam wozek z klatki

normalnie szok mieszkam na starowce w gdansku i zostawial wozek na klatce nigdy tego nie robie ale tak jakos wyszlo kurcze jak bym zlapala taka osobe to juz bym jej powiedziala do sluchu mam dwojke dzieci i jest mi bez tego ciezko do niedawna bylo ok ale moj facet stracil robote i szuka nowej a ja sprzedaje ubranka po corci zeby bylo na pampersy kucze ten swiat mnie dobija
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przepraszam was kochane a moze wy popytacie znajomych czy ma ktos do oddania wozeczek? jestescie oja ostatnia deska ratunkowa
http://www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,23775375,Warszawa_Dla_dziecka___Oddam_Przyjme,4-14.html
napisz, może jest aktualne
napisz do mnie na maila vivian8@interia.pl.
Jak dobrze pójdzie to być moze jutro bedziesz miała wózek, co prawda używany ale jeszcze w dobrym stanie. Jestem z Rumi, ale bardzo chetnie podrzuce go do Gdańska. Takze napisz mi czy go potrzebujesz, czy ewentualnie juz cos znalazłas. głowa do góry, bedzie dobrze.
moja siostra ma wózek do oddania firmy Graco czy jakos tak , kolor oliwkowy, takze juz załatwione. jakby co to zadzwon do mnie 691014095.
ogloszenie nie aktuallne to z tym wozeczkiem a napisalam do tej pani z gdyni ze chetnie przyjme
wielkie dzieki dla pani ewy dozobaczenia wieczorkiem
i jak wózek? ok?
dziekuje na razie musi byc taki jest do naprawy ma duze luzy na kolkach i jest malo stabilny ale dobre i to jeszcze raz dziekuje
mojej sasiadce gwizdneli z klatki wozek k tory ledwo jezdzil taki grat juz był ;/ i najciekawe bylo to ze jak ja wchodzilam do klatki o 18 wozek stal ona zeszla 18,10-15 i wozka nie bylo a ja w tym czasie rozbieralam sie w przedpokoju i dzieci robierałam i nie slyszlama zeby ktos na klatke wchodzil ;/ a wozek stał przy moich drzwiach........
kolejna zalosna forma wyludzania rzeczy...eksmisja z mieszkania ale na internet was stac
no i co z tego ze mam wyri=ok eksmisji ? moge pokazac ja niczego nie wyludzam a internet mam i co z tego a kto go nie ma bez przesady moja matka narobila dlugu za mieszkanie i znikala a ja musze splacac
hej Paulina! mam do oddania wózek spacerowy trzykołowy! jak jesteś zainteresowana to możemy się umówić i podrzucę Ci go na starówkę, moja mama tam mieszka więc często tam bywam!
moj mail pinka860511o2.pl prosze o kontakt na maila
wysłałam ci maila, czekam na odpowiedź!
Nam też ukradli wózek - w czerwcu trzy lata temu.. Też wynieśli z klatki! A najlepsze, że mieszkaliśmy na Starówce dopiero od dwóch dni!! Nie zdążyłam nawet dorobić klucza do wózkarni!! :( I do dzisiaj mnie szlag trafia jako tym pomyślę!!!! :/
wiem to masakra najbardziej boli to ze taka osoba nie ma skrupol szok
wozek rzecz wartosciowa. sprzeda i bedzie na flaszke. a mnie ukradli buty synka. takie pozadzierane, brudne, do piaskownicy, ale ulubione :( placz byl przez tydzien. ale mysle, ze to glupi dowcip, bo razem z tymi butami lezaly nike coreczki - jak nowe i nikt sie nie pokusil. a tamte byly z ulubionym bobem budowniczym. niezostawiajcie nawet worka ze smiaciami na klatce, bo tez wam jakasz wsza buchnie ;)