Widok

utonęło dziecko

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Dziewczynka-utonela-przy-molo-n53022.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pewnie tak, ale chciałabym postawic znicza za jakiś czas, bo bardzo nas wszystkich poruszyła ta tragedia, nic więcej dla niej nie da sie zrobić :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja bardzo rzadko tu zaglądam, ale przebrnęłam przez wątek i jestem w szoku, z jakiego powodu to chyba pisać nie trzeba, ale co najważniejsze chciałam napisać: konstantynopolitanczykowna, TY chyba już masz chorobę psychiczną, współczuję Ci, warto się wybrać do lekarza...piszesz o utylizacji chorych, a dziewczynom zarzucasz agresję, piszesz, że są wredne, a TY??a TY biedactwo nie wiesz już co się z Tobą dzieje i się gubisz...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Świeć Panie nad tą małą duszyczką. Co do tego roztrząsania tutaj nie wiem czy Wam jest lżej przez to...? Nawet najcięższa choroba nie uchroni matki przed bólem i cierpieniem duchowym który w końcu do niej dotrze. Sama sobie wymierzyła najgorszą karę bo nie będzie umiała z tym normalnie żyć. Życzę jej by Bóg był dla niej łaskawy bo nie mi oceniać i osądzać każdy niesie swój krzyż i ze swoich grzechów zostanie rozliczony-zostawiam to w rękach Boga bo jeśli nie za życia to po śmierci zostanie sprawiedliwie rozliczona a ja nie śmiem w to wątpić. Życia Weronice nie jesteśmy w stanie przywrócić ani najboleśniejszym słowem ani czynem więc naprawdę nie rozumiem jaki cel ma ta dyskusja... Może zamiast tego tutaj pomódlcie się za tą niewinną duszyczkę. Uczcijcie jej pamięć chwilą ciszy.
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja mam w rodzinie tez kobiete chora na schizofrenie, odbija jej co jakis czas ale w ogole sie nie leczy (bierze tylko leki). zamiast dzialac i zmusic ja do terapii, kazdy przymyka oko i ta biedna Iza bo ona chora jest. a kto wie, czy ktoregos pieknego dnia i ona nie zrobi czegos okrutnego..dlatego uwazam, ze powinna byc naglasniana ta sprawa, ta choroba i ludzie powinni dowiedziec sie,ze moze sie cos takiego zdarzyc
malwinko... piszesz "w ogole sie nie leczy (bierze tylko leki)" i zaprzeczasz od razu sama sobie. Skoro bierze leki to się leczy chyba, czy nie?

Schizofrenię leczy się przede wszystkim FARMAKOLOGICZNIE! a nie psychoterapią.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Akademickie dyskusje suwaczków...jak czytam te bzdury, które wypisujecie, to mam wrażenie, że chyba za mało macie problemów w życiu i niezdrowo się ekscytujecie tą tragedią...na dokładkę jeszcze się kłócąc.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4
Zgadzam się z Tobą Halewicz.
ciszej nad tą trumną - CISZEJ BABY!!!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jak mnie wk*rwiają takie spekulacje: "Dostaliśmy także informację, że opiekował się nią wcześniej gdański MOPS, ale prawdopodobnie nie jest to prawdą..." to po kiego grzyba pisać coś co może nie być prawdą?

To moje ostatnie zdanie w tej dyskusji.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Halewicz, natym forum jest mnóstwo innych wątków, możesz udzielać sie w nich. Czy odczuwasz jakiś przymus czytania tego właśnie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Halewicz-nic dodać nic ująć...
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6
@Agatha - a przeprasza bardzo...będziesz mi wskazywała, co mam czytać, a czego mam nie czytać? Coś Ci się w głowie pomerdało i to zdrowo.
Czytam to co chcę czytać, komentuję to, co uważam za warte komentarze - pozytywnie bądź negatywnie.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5
To nie próbuj dyktować innym, na jakie tematy mają pisać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ależ będę próbować! W szczególności, jeśli dyskusja obraża fakt śmierci małego dziecka. Możesz się skręcić w pętelkę i tak to niewiele da - zawsze skomentuję, jeśli bzdury sadzisz.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3
Na szczęście "obrażenie faktu śmierci małego dziecka", to taka sama bzdura, jak bzdurnie i koślawo to brzmi. Ale oczywiście, skoro taki z Ciebie erudyta z poczuciem misji, to nie da rady odwieść Cię od pisania w tym wątku.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Prawda...nie da rady. Także wracaj do swoich zajęć, a ja będę dalej komentować to na co mam ochotę.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
O właśnie, o to chodzi, że każdy komentować może to, na co ma ochotę. Ograniczeniem jest tylko regulamin forum.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
U uwadze dzisiejszej było o Szymonku z tych głośnych nagrań na ktorych matka krzyczy i bije dziecko. I co nagrania okazały się prawdziwe a Szymonek z matką w Niemczech bez żadnej kontroli być może nadal bity i poniżany. Sąd nie widzi potrzeby sprawdzenia czy jest bezpieczny a matka przecież też zrównoważona nie była. Możemy wiele tu pisać, wiele zgłaszać gdy widzimy krzywdę dziecka ale żyjemy w takim kraju, że myślę nie raz zdarzy się taka tragedia. A łatkę ''leczona psychiatrycznie" można dostać na oddziale alkoholowym na Srebrnikach też...
mleczko takie rzeczy pisze sie aby zrobic sensacje z i tak dośc dramatyczej wiadomości to
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry