Widok
ja mam w rodzinie tez kobiete chora na schizofrenie, odbija jej co jakis czas ale w ogole sie nie leczy (bierze tylko leki). zamiast dzialac i zmusic ja do terapii, kazdy przymyka oko i ta biedna Iza bo ona chora jest. a kto wie, czy ktoregos pieknego dnia i ona nie zrobi czegos okrutnego..dlatego uwazam, ze powinna byc naglasniana ta sprawa, ta choroba i ludzie powinni dowiedziec sie,ze moze sie cos takiego zdarzyc
Świeć Panie nad tą małą duszyczką. Co do tego roztrząsania tutaj nie wiem czy Wam jest lżej przez to...? Nawet najcięższa choroba nie uchroni matki przed bólem i cierpieniem duchowym który w końcu do niej dotrze. Sama sobie wymierzyła najgorszą karę bo nie będzie umiała z tym normalnie żyć. Życzę jej by Bóg był dla niej łaskawy bo nie mi oceniać i osądzać każdy niesie swój krzyż i ze swoich grzechów zostanie rozliczony-zostawiam to w rękach Boga bo jeśli nie za życia to po śmierci zostanie sprawiedliwie rozliczona a ja nie śmiem w to wątpić. Życia Weronice nie jesteśmy w stanie przywrócić ani najboleśniejszym słowem ani czynem więc naprawdę nie rozumiem jaki cel ma ta dyskusja... Może zamiast tego tutaj pomódlcie się za tą niewinną duszyczkę. Uczcijcie jej pamięć chwilą ciszy.
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
ja bardzo rzadko tu zaglądam, ale przebrnęłam przez wątek i jestem w szoku, z jakiego powodu to chyba pisać nie trzeba, ale co najważniejsze chciałam napisać: konstantynopolitanczykowna, TY chyba już masz chorobę psychiczną, współczuję Ci, warto się wybrać do lekarza...piszesz o utylizacji chorych, a dziewczynom zarzucasz agresję, piszesz, że są wredne, a TY??a TY biedactwo nie wiesz już co się z Tobą dzieje i się gubisz...
wiecie mi się zdaje, że rodzina nie wszczęła drastycznego postępowania pomimo tego że widzieli co się dzieje z tą kobietą ponieważ, pewnie tak jak i mi nie przyszło im do głowy, że matka może zabić własne dziecko
to co się zdarzyło powinno uczulić nas wszystkich na to że takie rzeczy się jednak zdarzają, a mózg ludzki i jego psychika są do tej pory do końca niezgłębione,
nie mogę sobie wyobrazić z jakim poczuciem winy musi zmagać się ta rodzina, i co poczuje matka jak wrócą jej zmysły i dotrze do niej co zrobiła
media podgrzewają atmosferę robiąc z matki zimnokrwistego zabójcę, a przecież nikt nie wie co siedziało jej w głowie
to co się zdarzyło powinno uczulić nas wszystkich na to że takie rzeczy się jednak zdarzają, a mózg ludzki i jego psychika są do tej pory do końca niezgłębione,
nie mogę sobie wyobrazić z jakim poczuciem winy musi zmagać się ta rodzina, i co poczuje matka jak wrócą jej zmysły i dotrze do niej co zrobiła
media podgrzewają atmosferę robiąc z matki zimnokrwistego zabójcę, a przecież nikt nie wie co siedziało jej w głowie
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Wy jesteście gorsze niż ta matka...
Życzycie komuś śmierci, osądzacie... gadacie głupoty...
Skoro jesteście TAK INTELIGENTNE i takimi zaje*** detektywami jesteście to proszę idźcie do policj do jakieś FBI w stanach czy gdziekolwiek- takich cudaków jak Wy potrzebują.. Albo po prostu zacznijcie pisać książki..
Wstydźcie się samych siebie- bo z waszych wypowiedzi można by wynieść, że jesteście żądne krwi i każdego kto jest chory, ma problem itp- należy zabijać..
Naskoczyłyście na konstantyno.. za to,że napisała o utylizacji? A zobaczcie o czym same gadacie..
Wy jesteście naprawdę niepoważne:/
Życzycie komuś śmierci, osądzacie... gadacie głupoty...
Skoro jesteście TAK INTELIGENTNE i takimi zaje*** detektywami jesteście to proszę idźcie do policj do jakieś FBI w stanach czy gdziekolwiek- takich cudaków jak Wy potrzebują.. Albo po prostu zacznijcie pisać książki..
Wstydźcie się samych siebie- bo z waszych wypowiedzi można by wynieść, że jesteście żądne krwi i każdego kto jest chory, ma problem itp- należy zabijać..
Naskoczyłyście na konstantyno.. za to,że napisała o utylizacji? A zobaczcie o czym same gadacie..
Wy jesteście naprawdę niepoważne:/