Widok

utonęło dziecko

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Dziewczynka-utonela-przy-molo-n53022.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zwierze, a nie matka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
ja na miejscu ojca autora tego artykułu bym .......... hieny żerujace na tragedi. jak widac nikt nie pomysli zanim napisze. a szkoda
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://wiadomosci.wp.pl/title,Zepchnela-corke-z-molo-nowe-fakty-o-smierci-Weroniki,wid,13993144,wiadomosc.html

utopiła dziecko bo miała go dość???!!!ja bym jej dozywocie dała!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
empatii miało być
no właśnie tragedia, więc jak można mówic o utylizacji,
konstant... to Ty wpuściłas tu jad i agresje, ja jestem za tym aby była ukarana za to co zrobiła, ale ona tak samo miała matkę, każdy ma własną opinie i każdy ma prawo ja wypowiadac, jednak troche enpatii dla rodziny w obliczu tej tragedii
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
może już skończycie pisać te głupoty. dziewczyna leczyła się a ojciec dziecka miał prawa rodzicielcie. dziewczynka była kochanym dzieckiem, miała bacie, dziadka i innych. nikt nie pomyśli że ojciec pracuje, zarabia, a dziecko chodzi do przedszkola. mała była jego ukochana córeczką. proszę nie wypowiadajcie się już. to jest wielka tragedia dla całej rodziny.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przesadziłyście.
Dyskusja dyskusją, ale tu już z Wami nie ma o czym dyskutować.
Sprawa się wyjaśniła.
To matka utopiła córkę. Jasne i klarowne, co jeszcze dopowiadać ?
Raczej normalne, że zdrowa nie była. Nikt o zdrowych zmysłach nie dopuści się takiego kroku.

Nie macie też prawa oceniać tego co zrobiła ta kobieta. Wiem ściska niemiłosiernie w sercu, ale nie jesteście psychiatrami, żeby się wypowiadać na temat chorób psychicznych.
aaaa juz w ogole nie mowiac ze to jest HIPOTEZA , ile w was nienawisci i jadu, zlinczowac słownie, szkoda ze tylko slownie pewnie to ze ten liczn jest TYLKO słowny to nienawisc w was wzrasta? bo ktos ma inne zdanie, nie zgadza sie z wami, TRAGEDIA i to serio ja powinnam sie leczyc? tego nauczycie swoje dzieci? zreszta czego tu uczyc, dzieci sa dobrymi obserwatorami..... straszne na prawde,naaaaaaaaa prrraaaawde straszne .... ide sie leczyc bo mam inne zdanie, ktora chetna zeby mi zrobic pranie mózgu?
Teraz pomnóż to przez nieskończoność, rozciągnij na wieczność, a będziesz miał pojęcie o czym mówię.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
zapytaj sie wujka google wpisz hasło "dziedziczenie chorób psychicznych" i poczytaj wiecej na ten temat , to raz. dwa mnie nikt o choroby nie pytał, tylko typu cukrzyca,rak itp

dwa co do matki i dziecka, to tak jakby wiedziec ze zabijajac jedna osobe ratujesz miliardy istnien na świecie zabilbys kogos?a czy zabilbys swoje dziecko? tak samo jak bys wiedziala ze twoje dziecko wyrosnie na morderse pedofila psychopate... no absurdalne pytania i nie jestem w stanie wyobrazic sobie takich sytuacji, łatwiej zabic w tym wypadku kogos innego niz poswiecic swoje dziecko . Jednak na poewno postaram sie ograniczyc dziecku stresow nie narazac na traume, itp ale jak dojdzie do choroby to na pewno minimum zamkne dozywotnio.Co do matki, i "nienarodzenia mnie" to znowu jak wyżej,i przyklad z poswieceniem sie , nawet nie chce sobie wyobrazac do czego ta kobieta jest zdolna,a raczej "choroba" bo zabic to by umiala bez skropolow, a wystarczy ze ktos ja wkurzy, lub ktos zrobi/lub powie cos co przypomni jej sytuacje z dziecinstwa, tak ze poswiecajac sie uratowalabym komus zycie? nielicze zycia ojca, ktoremu zmarnowała,

+++ pieprzenia 3 po 3 , to jest twoja opinia i nie musisz ludzi wyzywac bo ktos ma swoje zdanie, a wiadomo jak sie ktos ze mna nie zgadza to pier* 3 po 3, moze jakies ziółka na uspokojenie? ludzie skad was tyle agresji???? w szoku jestem, tragedia, wyzywac i uspojkajac to my ale nie nas? to jest forum dyskusyjne, czy sie podoba czy nie, to tak sie prowadzi dyskusje, wkraczajac na pobliski temat,zebny sie az tak wqrwiac , szooook, ludzie chcialabym was zobaczyc jak macie wqrw przy kompie i rzucacie fakami pod nosem, bo czytacie opinie osoby ktora "jak moze miec takie zdanie " che, che a wiecie ze to jest tylko ingternet i jest cos poza tym szklanym ekranem, polecam...
Teraz pomnóż to przez nieskończoność, rozciągnij na wieczność, a będziesz miał pojęcie o czym mówię.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
to tak apropos twoje mamy i Ciebie i twoich dzieci (o ile prawda jest o mamie schizofreniczce, zreszta nawet przy porodzie pytaja sie o choroby psychiczne)

...ale wyniki badań wskazują na to, że czynniki genetyczne w połączeniu ze środowiskowymi są ważnymi czynnikami etiologicznymi schizofrenii. Wyniki badań wykazują, że przyczyny powstania schizofrenii mają silną komponentę dziedziczną, ale początek choroby jest pod silnym wpływem czynników środowiskowych i stresorów. Hipoteza wrodzonej podatności na zranienie (diatezy) u niektórych ludzi, która może być ujawniona przez biologiczne, psychologiczne i środowiskowe stresory jest znana jako model stresu i diatezy (lub encefalopatii). Model wskazujący na istotność czynników biologicznych, psychologicznych i społecznych nosi nazwę "biopsychosocjalnego"....
no akurat ty nie będziesz mi pisała jakie mam prawa :]
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
agusia Twoim prawem to jest zmienic Gabrysiowi brudnego pampersa,a nie zadawanie tak beszczelnych pytań!
zero delikatnosci i wyczucia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ale Wy jestescie głupie,sorry ale jak inaczej Was nazwać?

Najezdzacie na Konstantyno...itd,a same pokazujecie nie lepszy poziom,teksty ze jest psychiczna,czy nie powinna była się urodzić sa waszym zdaniem na miejscu?Czysta hipokryzja,tak dla mnie jestescie Hipokrytkami,jeczycie ze w okół tylko gniew,złosc,zeby dziewczyny juz przestały się do siebie rzucać,ze zero kultury a same co robicie?
Jestescie wulgarne i małostkowe!
Wiekszosc z Was nie ma pojecia co to kulturalna dyskusja,nie potraficie uszanowac pogladów innych,usilnie próbując przekrzyczec kogos kto inaczej mysli,bo tylko Wy macie racje.

A teraz test,czekam ile z Was sie odezwie i na mnie najedzie.Odezwa sie te o których tu napisałam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Linus fakt temat zszedł na ... w sumie nie wiadomo co, szkoda dzieciaczka, ciekawe kiedy bedzie pogrzeb
tak najszczerzej pod słońcem.. PO*****ŁO Wam się już w głowach.

Mega straznie wqr mnie już ten wątek.. odbiegłyście już totalnie od wszystkiego..

KONSTANTY.. COŚ TAM COS TAM.. -> możesz ywrażać swoje zdanie- wolność głosu ale MĄDRZE a nie już pier**** 3 po 3:/....

Dobranoc.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
wiecie co dziewczyny? ile jadu i goryczy w waszych wypowiedziach! Jak zawsze znajdzie sie jedna, i kolejna z durnymi teoriami i przemysleniami.
Ja nie kumam tylko jednego gdzie była rodzina Wery, masakra jakas. Kurcze ta mała miała babcie, dziadka, ciocie, koleżanki mamy dziewczynki?!
Co miała w tej swojej małej główce ta mała bbezbronna dziewczynka która toneła w morzu!
O tym pomyslcie a nie jak zawsze wasze ego i docinki w ważnych sprawach na forum są najważniesze. Ta powiedziała to na mnie ta tamto ja piernicze jak nastolatki....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Agata nie postawie sie nawet w myslach na jej miejscu ,za zabicie dziecka-stryczek...takie mam zdanie,nie trzeba tu wiele dyskutować.kazdy ma poglady jakie ma.

ps.jutro na tvn wraca sprawa bitego Szymona przez matke wariatke........
proste pytanie nasuwające się po przeczytaniu wypowiedzi "Konstatny..." :] która uważa, że tacy ludzie powinni być "utylizowani"

i będę pisała - bo mam do tego prawo :]
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja2 a mi się jednak wydaje, że dobre pytanie zadała Aga, konstat... pytała czy nie chciałybyśmy zutylizować osobę która by utopiła nasze dziecko
konstat.. jedno pytanie czy jesli Twoje dziecko by zachorowało na chorobę psychiczną to byś je zutylizowała?? odpowiedz szczerze
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry