Widok

w gdyni praca za darmo

witam
W gdyni od 2mc nie zauwazylem 1 normalnej oferty pracy
stawki na ochronie - 7 zl w porywach 8 ale to juz byl prawie cud
stawki dział handlowy : 1400-1600zl rowniez zenua
magzaynier spawacz - rzadko wyplacalne firmy

tak to wyglada oczywiscie sa oferty dla debila typu zbiornik z mazutem
albo ulotki czy tam
ale nic normalnego
mowia ze kryzys minal....
w 2013 roku zarabialem blisko 3000 netto teraz zeby miec 2 z przodu musze sie prosic czycic buty tak to wyglada
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 22
a co umiesz DOBRZE robić?
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiele rzeczy jestem silny dynamiczny szybko podejmuje trafne decyzje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 26
Weź się za robotę którą możesz dostać !!!
A w trakcie zawsze możesz szukać lepszej . No chyba że masz rodziców którzy cię utrzymują i w tej sytuacji to sobie możesz przebierać !
Napisz jeszcze jakie jest twoje doświadczenie zawodowe ?
Bo śmiem twierdzić iż jest znikome - skoro masz takie podejście do pracy.
Ja chętnie podjął bym się pracy za 1500 zł. miesięcznie.(teraz mam ok. 1200 zł. Niestety musiałbym mieszkać w Gdyni , bo dojazdy 40 km. do pracy za te pieniądze byłyby ciężkie..
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 4
twoje doswiadczenie zyciowe to praca za 1200 gratki odemnie
powiedz ze masz zone czy dziewczyne nieudaczniku zyciowy to juz wogole padne . Watpie.
40km? to jakas wioska prawda? WIES TANCZY WIES SPIEWA.
Ale mam plan dla Ciebie zapewne Ci sie spodoba - przerob sie jak Grodzka w sejmie - dostaniesz 11000 na mc
moral z tego bedzie taki : kiedys ty ru******es a teraz bedziesz ru***ny.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 42
tomsend no chyba ciebie też ru... skoro pierwsze co napisałeś to żeby dostać 2 tysie musisz buty czyścić i się prosić :]

więcej pokory bo nie wiadomo czy aby ty nie będziesz w takiej sytuacji.
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 0
chłopczyku nie mam dzieci i zony - ale jestem honorowy i wolę pracowac za 1200 - a nie żerować na rodzicach jak jakiś frajer !!!!
A ty na 100% żerujesz i powinieneś się wstydzić !!
No ale to trzeba mieć sumienie i honor !!!!!
A ty jesteś taki typ który po śmierci rodziców weźmie linke i się wyhuśta na drzewku lub co modne u was wpadniesz pod skmkę !!!
No możliwe że będziesz żebrał !!!!
Innej możliwości dla ciebie nie widzę Melepeto życiowa !!!!!
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 5
i tomsed nie ściemniaj że pracujesz - skoro narzekasz że pracy nie ma za wielkie pieniądze !!!
Jakbyś pracował za 2 tyś. to byś tak nie narzekał !!!
Znam się na takich jak ty d*polizach i mamisynkach !!!!
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 0
tomaszek spokojnie, jak chlopak nie będzie w stanie się utrzymać i będzie musiał zasuwać chociaż za te 1200 szybko spokornieje
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie spokornieje, będzie żerował dalej na zasiłku zasilanym z pensji takich jak Wy (WY, znaczy nie WY odpowiadający w temacie tylko WY: głosujący na lewackie bydło pis/po/sld) frajerów ;)
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1
Po poziomie wypowiedzi Tomaszka śmiem sądzić, że intelektualnie to on się nie nadaje to innej pracy niż to szorowanie zbiornika z mazutem. A pewnie chodzi z nosem w chmurach i oczekuje 4-5k na rekę za to że jest fajny ;)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8
i na ile Ci to 1200 zł. starcza,w gdańsku czynsz jest większy niż twoja wypłata.A gdzie rodzina?Ludzie godzą się na stawki po 5 zł./h, i dlatego tyle płacą.Niedługo trzeba będzie płacić pracodawcy za to ,że masz pracę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 13
myslę że tomaszkowi nie chodzi o to ile się zarabia , przecież napisał że chciałby lepszej pracy w Gdyni , ale właśnie musiałby mieszkać na miejscu. Wynajmowanie nie wchodzi w grę bo faktycznie nawet za 2 tyś. ciężko byłoby się utrzymać wynajmując. Ale człowiek nie narzeka tylko pracuje , natomiast tomsed nie wie co to znaczy samemu sie utrzymać bo jest na garnuszku rodziców - dlatego może się wymądrzać !
Polska to kraj bez socjalu, a pseudobiznesmeni mają za nic roboli .
Dlaczego robotnicy obalili najlepszy system dla robola ??? teraz mają kapitalizm !
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1
Proszę daleko nie trzeba szukać gazeta nto artykuł http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20140618/POWIAT01/140619489
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
krzyczcie sobie krzyczcie wylewajcie te pomyje na mnie - szczerze? zwisa mi to.

Godzimy sie w tym p******ym kraju pracowac za free i taka prawda

niektorzy sie jeszcze tym chwalom - jak widze tutaj.

A moze inaczej...zeby sie uitrzymac jak myslicie jaka czesc spoleczenstwa zenskiego oddaje cialo za kase w celu wiadomym...

kiedys nad tym myslalem ...sadze ze bardzo duza.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 17
czyli jesteś typem bez honoru i sumienia ;)
Więc nie przeszkadzaj ludziom którzy szukają zatrudnienia , bo nie mają tak dobrej sytuacji jak ty cwaniaczku !
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
"chwalą" ja już analfabeto, teraz się nie dziwię, że musisz byty czyścić aby dostać 2 tysie.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
kociol garnkowki
naucz sie tez pisac prostaczko wsiowa
"chwala" ja juz ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13
napisałam "chwalą", połknęłam tylko ja"k" więc jeśli chcesz mnie poprawiać to przynajmniej cytuj jak należy

ale spoko, burakiem od ciebie ciągnie na kilometr, kto ci dawał 3 tysiące i za co? bo aż ciężko uwierzyć
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
wciąż nie odpowiedziałeś na moje pytanie: CO KONKRETNIE umiesz DOBRZE robić?

np. jakie masz doświadczenie zawodowe? co robiłeś wcześniej?

7-8zł za godzinę to 1200 netto, to NIE jest zła kasa jeśli nie potrafisz nic...
kolesie po studiach, świeży programiści - chyba poza ATC najwyżej płatny zawód - zarabiają w okresie próbnym/wdrożeniowym 1500zł/netto - jeśli niewiele umieją - to oczywiście ulega zmianie PO okresie próbnym
więc 1200 netto dla ochroniarza nie jest złe... (w obecnych realiach, bo oczywiście to JEST złe, bo lewacki rząd uwala drugie tyle do kieszeni...)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry