Widok
w jakich godz.poprawiny???
od której do której planujecie poprawiny??
Mam dylemat bo ja bym wolala wcześniej zaczac i szybciej skończyc , bo mamy sesje w poniedziałek, mój luby mówi, że wszyscy robią 15-22 , jedni gadją 15-2 w nocy .mama mówi, że wszyscy na poprawinach sie super bawią i do nocy ma byc... Jak u was to wyglada?
Mam dylemat bo ja bym wolala wcześniej zaczac i szybciej skończyc , bo mamy sesje w poniedziałek, mój luby mówi, że wszyscy robią 15-22 , jedni gadją 15-2 w nocy .mama mówi, że wszyscy na poprawinach sie super bawią i do nocy ma byc... Jak u was to wyglada?
Ja tak samo jak poprzedniczka z racji tego, że nasi goście ( w większości) będą spali w hoteliku nad salą weselną- żeby nie czekali po wstaniu zbyt długo na obiad- zrobimy poprawiny od 12-18 lub od 13-19 ( ale to wszystko można ustalić mniej więcej z rodzinką) przede wszystkim z tą częścią która będzie spała w hotelu- bo u nas też częśc będzie nocowała w domu u teściów
my may od 12 do.... ile beda goscie ale im blizej bedzie wesela to jeszcze bedziemy ustalac
[img]www.majagosciniak.pl/ud/ro-3.jpg[/img]
[img]www.majagosciniak.pl/ud/ro-4.jpg[/img]
[img]www.majagosciniak.pl/ud/ro-5.jpg[/img]
[img]www.majagosciniak.pl/ud/ro-6.jpg[/img]
[img]www.majagosciniak.pl/ud/ro-7.jpg[/img]
[img]www.majagosciniak.pl/ud/ro-4.jpg[/img]
[img]www.majagosciniak.pl/ud/ro-5.jpg[/img]
[img]www.majagosciniak.pl/ud/ro-6.jpg[/img]
[img]www.majagosciniak.pl/ud/ro-7.jpg[/img]
U nas poprawiny będą od 12 do 19, też po noclegu w ośrodku tam, gdzie wesele. Na weselach, na jakich do tej pory byłam, nigdy poprawiny tak długo nie trwały, do nocy. Po pierwsze dlatego, że ludzie są już zmęczeni, po drugie dlatego, że myślą już o poniedziałku i o pracy, po trzecie dlatego, że jeśli mają tego samego dnia wracać do domu, to już nie piją.
Pozdrawiam:)
Pozdrawiam:)