Widok

w jakim szpitalu pracuje dr Olszak-Sokołowska?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
może ktoś wie???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hops!! Proszę o pomoc!
a czemu pytasz o szpital?

ja wiem na 100%, że pracuje w przychodni Endomed - byłam u Niej kilka razy :)
Bo to na nią trafiłam wczoraj w Medicoverze. I chyba nie chcę innego lekarza. Sama zadzwoniła do mnie dziś z wiadomością o ciąży i powiedzieć, że czeka skierowanie na drugą betę. Nie spodziewałam się...

Dla odmiany USG robił mi dziś dr Szulc i podczas badania odebrał telefon od pacjentki: zostawił sondę we mnie i tłumaczył jej różne rzeczy. A po rozmowie skomentował, że nie wie skąd miała jego numer i dlaczego zadzwoniła, że on numeru nie rozdaje i że "miło tak zadzwonić po darmową poradę".
jezeli pytasz o dr Beate to nie słyszałam żeby w szpitalu. Wiem że napewno medicaver i ja u niej byłam w ETC w jej gabinecie
szkoda :(
choć w sumie jestem zdecydowana i na nią i na Zaspę (na szpital byłam zdecydowana zanim zaszłam w ciążę) niekoniecznie razem
Zdecydowanie odradzam Ci Dr.Olszak Sokolowska.
Bylam u niej raz na usg jak nie bylo mojego lekarza i postawila mi bledna diagnoze co do stanu zdrowia mojego dziecka.
Caly dzien przeryczalam zanim nie poszlam do drugiego lekarza na powtorne usg i ten powiedzial,ze nic zlego nie widzi.
Maly urodzil sie zupelnie zdrowy.
W zyciu bym do niej drugi raz nie poszla.
Jak dla mnie jest niemila,nie odzywa sie przez cale usg,dopiero na koncu cos tam powie i to jeszcze nieprawde a czlowiek jeszcze jej za to placi.
Poczytaj sobie lepiej opinie na jej temat zanim drugi raz zdecydujesz sie pojsc.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
kazimiera a to ta sama beata olszak sokołowska która pracuje w etc? Jeśli tak to ja też nie jestem zadowolona z jej usg. a gdzie mogę poczytać o niej opinie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Co do dr Szulca to on jest beznadziejny. Nie polecam, zresztą nie tylko ja.
No właśnie, gdzie znajdę więcej opinii na jej temat? Bo mi wydała się być miła. Idę do niej w piątek... W razie czego następnym razem pójdę do innego lekarza.
kiedyś czytałam o niej artykuł: http://starogardgdanski.naszemiasto.pl/wydarzenia/175055.html

koleżanki mojego Męża(z pracy) chodzą do niej do Endomedu :) polecały ją - byłam kilka razy...
nie byłam zadowolona w 100% - niby sympatyczna ale trzyma Cię na dystans... Do tego coś tam mówi w czasie badania - u mnie np. wspomniała coś o polipie - a później nie wracała do tematu :P :/ myślałam, że po zakończeniu badania jakoś wróci do tematu, powie co i jak - a tu nic :/
przez przypadek zmieniłam lekarza - już wiedziałam, że jestem w ciąży, chciałam jak najszybciej iść do ginekologa, a Dr Olszak-Sokołowska była wtedy na zwolnieniu/urlopie...

Tak trafiłam do Dr Kariny Kulikowskiej-Cicieląg i jestem zachwycona :) Przesympatyczna, wszystko mówi(może czasem nawet za dużo), otwarta - widzi Cię w poczekalni i poznaje(uśmiechnie się, zagada) - jesteś traktowana "osobowo" ;)
http://www.trojmiasto.pl/dr-Karina-Kulikowska-Ciecielag-o29408.html
Ja tez slyszalam ze Kulikowska jest ok.
Nie wiem czy Olszak Sokolowska pracuje tez w Etc.
Ja bylam u niej w Endomedzie.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dobry ortodonta (30 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (39 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

Zabawy/pożyteczne zajęcie dla 3 latka (29 odpowiedzi)

Jestem mamą prawię3 letniej córeczki. Nie pracujei spędzam cały dzień z dzieckiem. Męża nie ma...

do góry