Widok

w makro płaci sie gotówką nie kartą!!!!!!!!!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
to ważne, bo prowizja z bankomatu przy wyjmowaniu gotowki z pobliskiego bankomatu kosztowała nas ponad 80 zł i tym samym oszczednosci przy kupowaniu nie są aż tak duże! warto o tym wiedzieć.. my nie wiedzielismy niestety:(, ze w makro taki zaścianek i że w kieszeni trzeba nosic ze sobą taki szmal!!! pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
z tego co wiem to w każdym Makro jest Euronet, właśnie po to , żeby "zapominalscy" mogli za darmo wyjąć pieniążki :)))

no ale Makro to nie jest market tylko Centrum Zaopatrzenia Hurtowego :)

no chyba, że ja pisałam o makro w gdyni... tak nie ma większego problemu z wyciągnięciem gotówki

no właśnie,

oto banki które pozwalają bezpłatnie korzystać z sieci bankomatów euronet :

mBank
CitiBank
ING Bank
Multibank
Kredyt bank
Deutsche Bank - 1 zł jednorazowe od wypłaty
Raiffeisen Bank
Bank BPH

jeśli coś pominełam to poprawcie :)

my bylismy w makro w przejazdowie. nie wiem, jak w innych, ale u nas tak to było, że mbank zabrał nam tyle kasy. mój facet korzystał z pierwszego znalezionego bankomatu, chyba na terenie makro i nie mam pojęcia jaki to był bankomat, ale widocznie trzeba na to uważać..

no własnie nie wiem, czy krócej. w dużych marketach wszyscy są przyzwyczajeni, że sie płaci kartą i tym samym w kolejce kilkunastosobowej staliśmy 3 razy dłużej, bo sie okazało, że nie my jedni o tym nie wiedzielismy i po wbiciu na kasę pani nie może cofnąc rachunku, lecz jedynie czekać, aż delikwent pobiegnie do bankomatu:(((( ci, co byli najbliżej kasy biegli też, my stalismy nieco dalej i ten przykry obowiązek utraty ot tak 80 zł spotkał nas kiedy to pani "nabiła" towar na kasę.. reszta się wkurzała i był ogólny zamęt, bo chyba wielu weselników po raz pierwszy przyszło kupić alkohol. mniejsza jednak o czas, pamiętajcie o tym dziewczyny bo tę straconą kasę można przecież na cos innego wykorzystać:))

pobliski bankomat...?? w makro są dwa bankomaty euronetu... więc większość banków nie pobiera ŻADNEJ prowizji za wybieranie z nich pieniędzy!!

Nie zaścianek, tylko tak już jest. Nie wiem dlaczego, może ze względu na to, że płatność gotówką trwa krócej.

to zalezy od pani ktora siedzi obok czytnika, bo regulaminowo są 2 osoby tylko i moze sie przyczepic, ja tak kiedys mialam.

do góry