Widok

w oczekiwaniu na dziecko-norprolac

Witam wszystkie kobietki, którym bliski jest temat problemu zajścia w ciążę. Chciałabym się poradzić tych, które miały badź mają wysoką prolaktynę i leczą się z tego powodu. Ja osobiście stosuje lek Bromergon, ale fatalnie się po nim czuję- wprost nie mogę funkcjonować. Więc zastanawiam się nad zmianą leku na Norprolac. W związku z czym moje pytanie czy zażywalyście ten lek, jak sie po nim czułyście i czy jest skuteczny?
Bardzo byłabym wdzięczna za opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam! ja już od kilku lat stosuję Dostinex-żadnych skutków ubocznych, no i poziom prolaktyny znacznie się obniżył (kiedys po teście z MTC prolaktyna wzrastała mi ponad 20-krotnie, teraz jest na poziomie gornej granicy, ewentualnie troszkę ją przekracza). Aktualnie stosuję 1/4 tabletki tygodniowo. Pozdrawiam
Sama brałam dostinex, po 4 m-cach prolaktyna się wyregulowała. O norprolac zapytaj na Rodzina i dziecko, tam dziewczyny są biegłe w tych sprawach :)
dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi
ja rowniez biore Dostinex - moja lek powiedziala,ze to najlepszy lek na obnizenie prolaktyny - moim jedynym skutkiem ubocznym po pierwszej dawce leku byl bol glowy,ale teraz jest juz ok..biore 1/2 tab na tydzien..prolaktyne mam 11 razy powiekszona po obciazeniu...w kwietniu zrobie sobie badanie i wtedy sie okaze o ile sie obnizyla..dostinex kosztuje w aptece gemini 2 tabletki 67,50zl..wiec cena nie jest az taka straszna..choc spotkalam sie z duzo wyzszymi:-))
witam was dziewczyny naprawde polecam norprolac jest drogi ale skuteczny ja sama go brałam

Inne tematy z forum Zdrowie

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

Mały penis we wzwodzie (8 odpowiedzi)

Mam 22 lata i pewien kompleks spowodowany niewielkimi rozmiarami mojego członka. Chodzi o to, że...

do góry