Widok

w oczekiwaniu na dziecko-norprolac

Witam wszystkie kobietki, którym bliski jest temat problemu zajścia w ciążę. Chciałabym się poradzić tych, które miały badź mają wysoką prolaktynę i leczą się z tego powodu. Ja osobiście stosuje lek Bromergon, ale fatalnie się po nim czuję- wprost nie mogę funkcjonować. Więc zastanawiam się nad zmianą leku na Norprolac. W związku z czym moje pytanie czy zażywalyście ten lek, jak sie po nim czułyście i czy jest skuteczny?
Bardzo byłabym wdzięczna za opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam! ja już od kilku lat stosuję Dostinex-żadnych skutków ubocznych, no i poziom prolaktyny znacznie się obniżył (kiedys po teście z MTC prolaktyna wzrastała mi ponad 20-krotnie, teraz jest na poziomie gornej granicy, ewentualnie troszkę ją przekracza). Aktualnie stosuję 1/4 tabletki tygodniowo. Pozdrawiam
Sama brałam dostinex, po 4 m-cach prolaktyna się wyregulowała. O norprolac zapytaj na Rodzina i dziecko, tam dziewczyny są biegłe w tych sprawach :)
imageimage
dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi
ja rowniez biore Dostinex - moja lek powiedziala,ze to najlepszy lek na obnizenie prolaktyny - moim jedynym skutkiem ubocznym po pierwszej dawce leku byl bol glowy,ale teraz jest juz ok..biore 1/2 tab na tydzien..prolaktyne mam 11 razy powiekszona po obciazeniu...w kwietniu zrobie sobie badanie i wtedy sie okaze o ile sie obnizyla..dostinex kosztuje w aptece gemini 2 tabletki 67,50zl..wiec cena nie jest az taka straszna..choc spotkalam sie z duzo wyzszymi:-))
image

witam was dziewczyny naprawde polecam norprolac jest drogi ale skuteczny ja sama go brałam

Inne tematy z forum Zdrowie

Problem z utrzymaniem erekcji (218 odpowiedzi)

Witam Mam 45 lat. Od jakiegoś czasu mam spore problemy z utrzymaniem erekcji. Na początku...

Jaki szampon na łuszczycę skóry głowy? (5 odpowiedzi)

Macie coś sprawdzonego na łuszczycę skóry głowy? Zaczęło się od drobnych łusek, a teraz mam już...

Penis Complete szukam opinii (6 odpowiedzi)

Szukam opinii o tym środku. Chce kupić coś na powiekszenie penisa. I zastanawiam sie nad penis...

do góry