Widok

wĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH *** 58 ***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowy:0

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Micka, fajnie :)

Madziu, trochę bym podyskutowała, ale banki dzisiaj mają przeróżne rozwiązania... Ale to na spokojnie...
Przeciez płacąc za wynajem suma wydanej kasy wyniesie tyle, co raty, jakie będziemy spłacać... I za 40 lat zamiast domu nadal będziemy placić obcej osobie za dach nad głową z ryzykiem, że nas wyrzucą... NIE!!!

Ja nie płace za wynajem i wiesz że nigdy nie będę
Co do banków to chyba ja najlepiej wiem jak to wygląda
a nas nie stac na ratę 1000zł za kredyt no sory i tak jak pisalam nie mamy co liczyć na rodzinke jak wy

Ale sie wkurzyłam nie ide na operacje
nie moge liczyc na moje koleżanki z pracy

to sie beatko dokładnie zgadza
a mysleliście ile was wyjdzie utrzymanie chałupki

No u Was troche inaczej z tym mieszkaniem, Madziu... Ale wiesz, że ja zawsze bym chciała, żeby moim znajomym było dobrze...

JAK TO NIE OPERACJA???? Cholercia, kopnę te Twoje koleżanki z pracy!!!! Nie mogą!!!!!

normalnie nie ide bo nikt nie chce mnie zastapic a moje dziewuszki nie moga 1,5 miesiaca tyrac dzien w dzien
zaraz sie porycze mam dosć

Ja znów do Was zawiatałam kochane forumki:)) Mam już materiały do ostatniego rozdziału pracy.
Co do waszego tematu to mi się tez marzy mieć własny domek, mam nadzieję że kiedyś Nam się to uda. Narazie nie narzekam.
A jutrzejszy egzamin Beatko mam z prognozowania i symulacji.

magda zadzwon do szefa i przedstaw mu sytuacje niech wyznaczy zastepstwo z innego sklepu przeciez to paranoja

nie ma szefa

Magda, mam nadzieje, że tak nie zostanie! To przecież takie ważne!!! boziu...

Magdalena musisz iść na ta operację!!!!!! Nie możesz jej odwoływać. Spróbujcie znaleśc jakieś rozwiązanie, może jakieś zastępstwo?? Porozmawiaj z szefostwem a dziewczyny powinny Ci w tym pomóc.

madzia, a zwykle zwolnienie nie wchodzi w gre? kurcze, zdrowie jest najwazniejsze......

jak nie ma szefa??? Mystic ma nalepsze rozwiązanie - zastępstwo. To tak działa w nagłych wypadkach! I nie możesz rezygnować :(

co za paranoja nawet nie można zadbać o własne zdrowie:(

magda normalnie mozesz pojsc na zwolnienie wtedy beda musieli kogos przydzielic bo kolezanki ze nie moga tylko we dwie obsadzac zmian

szkoda gadać

albo na czas twojej zmiany lancuszek i kartka w dniu takim i takim punkt obslugi nieczynny i h... ale sie wkurzyłam:((((

dobre mystic ale rak nie moge

funkcjonuje instytucja "umowy na zastepstwo" - tak jest zatrudniona osoba w tej chwili na moje miejsce: na czas zwolnienia i macierzynskiego. tak jak dziewczyny pisza, najlepiej z szefem pogadac, jakos to trzeba zalatwic, nie mozna rezygnowac z operacji i dbania o wlasne zdrowie!

nie mogę miec osoby na tak krótki okres zastepstwa
po za tym u nas dlaetgo sa osoby na pół etetu zatrudnione zeby mozna było sciagnac kogoś z innego putknu bez konieczności dodatkowego szolenia

płakac mi sie chce

nie ma juz nikogo?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry