Widok
Ja za 2+2 w maju 2 lata temu zapłaciłam 6500zl do Grecji, wylot z Warszawy last minute. Wiem że można i taniej, w first minute jak sprawdzałam we wrześniu na maj tego roku było i 4500 zł z Gdańska.
Ceny są mega różne. Musisz codziennie sprawdzać oferty, last minute pojawia się bardzo często ale szybko znika.
Ceny są mega różne. Musisz codziennie sprawdzać oferty, last minute pojawia się bardzo często ale szybko znika.
My za wakacje z dwójką dzieci (6 i 8 lat) w tym roku płacimy 7200 zł za tydzień w czerwcu na Krecie ale kupowaliśmy ofertę już 3 miesiące temu. W zeszłym roku byliśmy na Zakhynthos a dwa lata temu w Turcji jak dla rodzin super polecam! Najlepiej myślę abyś udała się do biura, tam dokładnie powiedzą Ci i doradzą. My mamy swoje sprawdzone Rospond, do którego zawsze chodzimy. Wcześniej kupowaliśmy wakacje we dwoje teraz już z dziećmi :)
To zależy od kierunku w jaki zamierzacie się wybrać. My od lat korzystamy z usług biura Konsorcjum.pl, bo według nas są najlepsi jeżeli chodzi o jakość usług, a i tak mają atrakcyjne ceny. W tym roku wybraliśmy wycieczkę Mozaika Gruzji w bardzo dobrej cenie 3320 zł od osoby za 9 dni. Mieliśmy bezpośredni lot, co jest istotne przy podróży z dziećmi. Program był bogaty, ale tak opracowany, że można było wiele miejsc zobaczyć. ale też na spokojnie odpocząć.