Widok

wakacje samotnych rodziców

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
W tym roku szykuje mi się samotny wyjazd z kilkuletnim dzieckiem. Jak to zorganizować, żeby nie zwariowac? Macie jakies doświadczenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no koszmar dlatego wg mnie...najlepiej jechac z inna samotna mama i dzieciakami razem, najlepiej autem i to gdzies blisko z duzą iloscia atrakcji dla dzieci - max pare dni. wg mnie takie wakacje sa idealne. ps. bardzo chetnie "przygarniemy" inne mamy i wtedy mozna jechac pociagiem np nad morze wiekszą ekipą.
ja bylam dwa razy... tluklam sie z walizami dzieckiem i wozkiem pociagiem do krakowa a dalej samochodem do wysowej :-) heh nie polecam... to byl koszmar. teraz wakacje to sama a dziecko z dziadkami :]
coś takiego widziałam w necie, wydaje się fajne
http://www.tusinek.com.pl/index.php?show=35
ja w sumie jestem na samotnch wakacjach z dwojka moich girls u babci, gdzie babcia pracuje teraz...

i tak fakt jest to gdansk, i zapisalam starsza na zajecia, chodzimy na spacery codziennie, nawet jak deszcz, to do CH na platny plac zabaw, w weekend jedzenie na miescie i czas ze mna i babcia...

jestem juz 3 tydzien tak, i jest ok, ja moge zadbac o siebie i pospotykac sie z kumpelkami i i ch dziecmi ;-)
no ale przecież pisze ze samotnych, to jak to ma się rozwodem skończyc
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie zgadzaj się na takie układy .
U mnie skończyło się to prawie rozwodem.
hmm a moze poszukaj innego samotnego rodzica z dzieckiem i bedzie o wiele latwiej - wiele osob ma ten sam problem - np ja ;). a tak dzieci sie pobawia a ty bedziesz miec towarzystwo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry