Widok

wakacje samotnych rodziców

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
W tym roku szykuje mi się samotny wyjazd z kilkuletnim dzieckiem. Jak to zorganizować, żeby nie zwariowac? Macie jakies doświadczenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmm a moze poszukaj innego samotnego rodzica z dzieckiem i bedzie o wiele latwiej - wiele osob ma ten sam problem - np ja ;). a tak dzieci sie pobawia a ty bedziesz miec towarzystwo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie zgadzaj się na takie układy .
U mnie skończyło się to prawie rozwodem.
no ale przecież pisze ze samotnych, to jak to ma się rozwodem skończyc
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja w sumie jestem na samotnch wakacjach z dwojka moich girls u babci, gdzie babcia pracuje teraz...

i tak fakt jest to gdansk, i zapisalam starsza na zajecia, chodzimy na spacery codziennie, nawet jak deszcz, to do CH na platny plac zabaw, w weekend jedzenie na miescie i czas ze mna i babcia...

jestem juz 3 tydzien tak, i jest ok, ja moge zadbac o siebie i pospotykac sie z kumpelkami i i ch dziecmi ;-)
coś takiego widziałam w necie, wydaje się fajne
http://www.tusinek.com.pl/index.php?show=35
ja bylam dwa razy... tluklam sie z walizami dzieckiem i wozkiem pociagiem do krakowa a dalej samochodem do wysowej :-) heh nie polecam... to byl koszmar. teraz wakacje to sama a dziecko z dziadkami :]
no koszmar dlatego wg mnie...najlepiej jechac z inna samotna mama i dzieciakami razem, najlepiej autem i to gdzies blisko z duzą iloscia atrakcji dla dzieci - max pare dni. wg mnie takie wakacje sa idealne. ps. bardzo chetnie "przygarniemy" inne mamy i wtedy mozna jechac pociagiem np nad morze wiekszą ekipą.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry