ta udało:) czesto czytam co tu piszecie dziewczynki, ale zadko sie udzielam i zawsze chcialam rozpoczac watek hehe i sie udalo.pozdrawionka i milego wieczorku wszystkim:)
nastroju nie ma. jak nigdy wogole nie czuje, ze to juz sulwester. zreszta chcialabym zeby juz minal. w tym roku nie spedzimy go z przyjaciolmi bo nie ma nas w Polsce:(
eeee tam...głupoty takie...masz swoją planetę i budujesz tam kopalnie, elektownie i inne, wydobywasz surowce, produkujesz energię i statki kosmiczne ;) a potem napadasz inne planety-tak w skrócie ;)
to jest w miarę mormalne ;) ale ten Ogame to już przegięcie...
dzisiaj w samochodzie siedziałam z laptopem na kolanach i sprawdzałam czy go nie zaatakowali, wysyłałam flote na przeszpiegi i budowałam jakieś elektrownie...ehh Ci faceci...
dobra ide sobie stąd bo nie mam za grosz chumoru i tylko psuje go innym, papa dziewczyny miłego wieczorku :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Dla malych dzieci sa ladniejsze ciuszki niz dla doroslych hhihi wiec na pewno znajdziesz :) Bedzie taką malą ksiezniczką.Ja chyba w centrum matarnia ostatnio widzialam sukienki takie ksiezniczkowate, rozowe dla dziewczynek...ehh sama chcialabym miec coreczke :)
no wlasnie nie w h&m tylko jest jeszcze jeden sklep, moze smyk...mam tylko nadzieje ze nie pomylilam sklepow, przed swietami troche ich zwiedzilam, a szukalam sukieneczek dla 9 miesiecznej dziewczynki i wiem ze gdzies takowe ksiezniczkowate widzialam
dopiero przeczytalam watek dzienny co pisalyscie o rodzicach, to prawda to oni powinni sie tlumaczyc a nie my,moj ojciec to dziwak i samotnik nie wiem nawet czy bedzie na moim weselu
madziulka popieram cie w 100 %, ja napewno przez rodziców nie zamierzam sie kłócic z Piotrkiem, bo my przeciez nie jesteśmy temu winni,
ale to przykre, ze wogule rodzice tak robią swoim dzieciom
na szczescie nie klocimy sie z tego powodu Andrzej jest ze mna w tym,ale jutro mam isc tam na sylwestra i co powiem?dlatego jest mi przykro:(moze do jutra mi przejdzie;)
powiesz że ty chciałas żeby przyszli, ale niestety wyszło jak wyszło,
oby byli wyrozumiali i zrozumieli ze hnie jestes winna tej sytuacji,
będzie dobrze w końcu to naprawdę nie jest twoja wina
hello no dzis setka hihi własnie jesten na onecie i ogladam zdjeci slubne z konkursu i mi się moj przypomina achhh.... dzis będziemy oblewać ta naszą setkę
ale tu pusto! Ja tez zmykam bo cos mnie katar meczy i jakos niewyraznie sie czuje!!! a jutro mam urodzinki i pewnie spedze je w lozku buuuuuuu
Milej nocki Wam zycze!!!!
hej, weszlam na chwilke popatrzyc o czym dzis piszecie...jutro mam ostatni egzamin na studiach i zrobilam sobie w zakuwaniu mala przerwe...zaraz moj narzeczony z pracy wroci i nie mam pomyslu przez ta nauke co zrobic na kolacje... moze cos podpowiecie...?
Salatka grecka byla 2 dni temu...salatka z tunczyka sie przejadla, tosty moze..ostatecznie zostaja tez kanapeczki ale nie lubie tej ostatecznosci... nie mam glowy do niczego....za to mam pyszny mus czekoladowy na deser zrobiony...chociaz cosik...
niemrawo to prawda, cos ostatnio nie ida te watki wieczorne. wogole jakos nudnawo ostatnio na weselniku. no ale juz za miesiac mysle ruszy wszystko... mam nadzieje:)
no dobra to skoro tak wam nudno to powiedzcie - odpis metryki chrztu zalatwiam w parafii w ktorej mialam chrzest tak? tam podobno ma byc napisane tez ze bylam bierzmowana.... a skad oni beda o tym wiedziec jesli to bylo w innej parafii???
ja miałam chrzest i bierzmowanie w dwóch różnych kościołach i wszystko było ok; wydaje mi się że księża mają obowiązek przekazywać takie informacje
ale wystarczy to sprawdzić