Widok

wątek wieczorny **18**

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczynki co tam u Was?:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to nie tak żle, a można wiedzieć gdzie robiliście??

my robiliśmy na zamówienie...białe złoto łączone z żółtym...koszt 760 zł

ja też ciągle nie mogę się zdecydować, możliwe że skończy się na obrączkach robionych na zamówienie, muszę się tylko dowiedzieć o koszt takich obrączek :)

jeziuuuuu normalnie ja juz sama nie wiem!!

wczoraj mierzyłam 2 obraczki nad którymi sie zastanawiamy i ...nie mozemy sie zdecydować...:(sa plusy i minusy jak zwykle:(

z tym to sie jak najbardziej z wiperkiem zgodze,tez nie wyobrazam sobie zeby goście na nas czekali,to mój dzien chce całe wesele być na miejscu.a sesje godzinna mamy przed ślubem i w inny dzien po ślubie taki do 3 miejsc.jak bede sie sobie podobała w sukni to planujemy wybrać sie w jedno miejsce w nasza sesje plenerowa gdzie kolega amator bedzie nam robił zdjęcia:):)a jak nie bede sie sobie podobac to nie chce wogóle zdjęć:)

mój mi doradził własnie przed...ale to dlatego że po nie mielibyśmy czasu po prostu

Ja myślałam o zdjęciach przed ślubem zanim porozmawiałam z fotografem, potem moje myślenie zupełnie się odmieniło. Powiem więcej, poleciłam tego fotografa osobie, która też chciała mieć zdjęcia przed ślubem... i również ma zdjęcia po ślubie. Porozmawiajcie więc z fotografami, może oni coś doradzą :)

z moich własnych spostrzeżeń...albo przed albo w jakiś inny dzień...nie wyobrażam sobie żeby goście czekali na parę młodą, ani opuszczania gości w trakcie zabawy

chyba widze ze duzo osob ma sesje przed slubem,moze to i dobry pomysl
kurcze a tak nie chcielismy sie widziec przed slubem

no gwiazdeczko...to tak jak u mnie ;) jedno Wam powiem...taka sesja przed ślubem jest bardzo odstresowująca

Hello dziewuszki:)my sie bedziemy widziec przed slubem bo wizazystka bedzie pedzelkiem nosek pudrowala mojemu, a potem sesja malutka godzinna,potem troche przerwy i błogosławienstwo i kościół.

plener robimy dzień po ślubie, chyba że pogoda nie dopisze, wtedy plener przeniesiemy na inny dzień :)

na początku żałowałam że nie będziemy mieć pleneru a potem... stwierdziłam ze po co mi te zdjęcia... mam sliczne z kościoła i ze studia...po co więcej...

to kiedy robicie plener??

Moja suknia to dopiero będzie brudna po sesji fotograficznej, mój fotograf ma świetne pomysły, ale z góry zaznaczył, że jak chcemy je zrealizować to plener musi odbyć się po ślubie, bo do ślubu by mi sukni nie wyczyścili :)

tez myslelismy aby pozniej zrobic plener ale w sumie w srode chcemy juz wyjechac ale znow sie czesac malowac,a jak suknia bedzie brudna
nie mam pomyslow to chyba przez ta sesje;/

my mamy zdjęcia po ślubie, przeznaczamy na to cały dzień, byleby tylko pogoda dopisała

my z musu...wchodził w grę tylko dzień ślubu...pleneru byśmy nie zdążyli zrobić więc machnęliśmy zdjęcia w studio-są świetne...natomiast po ślubie nie dałoby rady bo praktycznie zaraz wyjeżdżaliśmy na Śląsk

no tez myslimy o zdjeciach przed ale jakos tak nie bardzo jestesmy przekonani

do góry