Widok

welon na twarz

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny a jak wam sie podoba mgielka opadajaca na twarz:-)mi sie bardzo to podobaa tylko nie wiem czy tak nie glupio-bardziej z ameryka mi sie kojarzy-podpowiedzcie prosze:-)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dlaczego??
Ja wlasnie bede miala taki welon dwuwarstowy, bo ta pierwsza warstwa bedzie na przod, ktora przy oltarzu wezme do tylu.
Przynajmniej tak to sobie wyobrazam na dzien dzisiejszy, a co wymysle przed samym slubem to nie wiem hihih :)))

Ja będe miała również dwu warstwowy długi na 2,5 metra . Jak będe szła do ołtarzu będe miała zakrytą twarz, a przy ołtarzu odsłoni mi ojciec. Mam wiekszy dylemat , bo nie wiem jaka fryzure do takiego welonu . Nie chce miec koka itp.

tez chce miec "mgielke" na twarz....
mierzylam do sukni taki wlasnie dlugi - konczyl sie na wysokosci kostek - a dzis na jakiejs www z welonami widzialam takie chyba 2,5 m ..... tylko jak jest tren, to czy pasuje ciagnacy sie (jeszcze dluzszy od trenu) welon??? czy lepiej rowny z trenen lub nawet krotszy - konczacy sie tuz nad ziemia???

druga sprawa - ten konczacy sie tuz nad ziemia w salonie mody slubnej kosztuje ponoc 205 zl...... to jakby duzo za welon z tiulu bez lamowki bez niczego.... (taki chce).... moze lepiej zamowic np w lanetti albo u jakiejs osoby ktora szyje welony/?? (np na abrahama w gdyni) ???
co o tym sadzicie?

Ja mam welon równy z trenem , jak dlamnie bomba.

dzieki ;)

Ja miałam :) Ojciec po zaprowadzeniu mnie do ołtarza podniósł go do góry.....

no wlasnie ja sie obawiam ze jak mi podniesie ktos ten welon przed olatrzem to bedzie zle ulozony :-) roztrzepany:-)
a jak podjechalyscie pod kosciol?z welonem na twarzy?
bez :)

do góry