Widok

welon nad czy pod kokiem????

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny napiszcie prosze jak sie czeszecie, bo mi zostaly tylko 3 dni do slubu i nie moge sie zdecydowac. zawsze chcialam miec welon nad kokiem, ale teraz mam wrazenie, ze to troche przesadzone, ze bardziej elegancko wyglada welon na dole. ps. czy inne dziewczyny z 5 sierpnia tez cierpia na bezsennosc?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moim zdaniem w srodku kokahttp://img147.imageshack.us/img147/9652/wlosy038adimage2.jpg

nic nie ma :(

dziewczyny dopiero teraz zuważyłam,że czekałyście na druga fotkę!!!! Przepraszam!!! Już wklejam w wątku : http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=153081&t=153081
A ja mam tak:
image

Ola a gdzie masz ta druga fotkę???Bo ta pierwsza fryzura jest bardzo ładna, ale ta dziewczyna ze zdjęcia ma grzywke, a ja nie mam i nie wiem, jak to by wyglądało

Beti
Ola_Mucha
miałaś wkleić drugą fotke :) a ja czekam i czekam :) to co juz wkleiłas strasznie mi sie podoba i musze przyznać że bardzo mnie zainspirowało :)

mi też się podoba :)
ja bede miała taki do pasa! :) z lamówką :)

kto będzie miał welon długi a kto krótki???

Beti
po ostatniej przymiarce nieoczekiwanie wybralam opcję POD. A nigdy wcześniej nie bralam jej pod uwagę. Z fryzurą i suknią tak jest jednak lepiej, niby nic na glowie nie ma, a jednak welon będzie. Polecam. Skromnie ale w tradycji.

Ja mialam dlugi welon nad dosc nisko zrobionym kokiem...mi sie bardzo podobalo ale to rzecz gustu nie mysle zeby to bylo przesadzone

abędziecie miały welon długi czy krótki???

Beti
Ola mi się podoba ta fryzura i to upięcie

Beti
mi się bardziej podoba nad:))
ania basterd
NAD

up

Beti
uważam, że bardzo fajna fryzurka i super że welon jest wpięty od dołu!
jeśli jednak zdecyduje sie na welon to skłaniam sie ku wpięciu go od spodu :)))))

Nie mogę tego znaleźć :( Mam u siebie w domu na dysku, a w necie nie mogę odnależć tego o co mi chodziło. Znalazłam coś podobnego - choć to nie do końca to,ale też ładnie wygląda. Choć ten kok jest też trochę za wysoko... Jak wróce do domu wkleję dokłądnie to o co mi chodziło :)))

image
każdy welon można wpiąć albo od dołu albo od góry :)
ja sie jeszcze zastanawiam czy od dołu, czy od góry a ostatnio zastanawiam sie czy wogóle go ubierać :(
za tydzień próbna fryzurka więc czekam co fryzjerka mi doradzi :)

mi też się tak wydaje...A macie może zdjęcia fryzur jakie wybieracie i juz zwelonem???

Beti
do góry