Widok

wer

Nie mówiłam o przestrzeniach euklidesowych.
To, że mam świadomość, gdzie leży Francja, wiem, jakim się tam mówi jezykiem, znam jej powierzchnię i gęstość zaludnienia, nie oznacza, że tam jestem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

16:00 Zamykam gabinet

W nagłych przypadkach - psychotropy i trankwilizatory jak zwykle wydaje siostra oddziałowa.

X

Chcesz porozmawiać o tym co nas drażni i denerwuje?? Bardzo proszę. Ty nas drażnisz i wkurzasz!

nuda

sila i honor
czytam te wasze wypociny i jest mi smutno i nudno,
ludzie troche wiecej zycia !!!!!!

Mixer

..nieumeim niektorych rzeczy ukrywac....one same z emnie wychodza choc zcasem a nawet neiczasem a czeto niena reke mi ze one ze mnie wychodza...

Mixer...

.....mzoe i zmieniam na gorsze tak myslac...ale inaczej nieumiem czasem... czasem brak sil...ale dzis ejst dopsze...dzis nawet moge byc samotna.....a i nielubie jak sie mnie porownuje do kogos...chociazby ta osoba byla najcudowniejsza osoba na swiecie....ja jestem soba .....marna istota zyjaca na tym swiecie i dzis cieszaca sie sloneczkiem.....a nigdy nic nieukrywam...niemam takiej potzreby......jak sie komus cos niepodoba to biore to pod uwage i ewentualnie probuje sie "udoskonalic"...ale nigdy nic nieukrywam...

shit

Stwierdzam, ze nasza edukacja narodowa jest do dupy

Kiwdul Nneb

Zebyś Ty tak zawsze chciał milczeć zamiast bluzgać!!

K.NN

.......dziekuje...wiesz za co..... a i chyba wiem gdzie odpiszesz.....milego popoludnia zyzcze......

Samotna

Nic -nic nie zmienia? A kiedy do licha zauważysz w końcu, że Ty wszystko zmieniasz na gorsze myśląc, że to nic nie zmienia. Nocka była niemiła. Jakiś durny sen co chwilę wyrywał ze snu. Śniło mi się, że NNeb znowu zepsuł stronkę Hydeparku i nikomu się już nie chciało przywracać jej do normalnego stanu. Heh, ale lapsus. Miłej nocki, udanego dnia: piszesz jak Wicherek, ale z zasadniczą różnicą - Wicherek nie pokazywała że ma depresję.

Fate

Do dziś zastanawiam się jeszcze po co MU był potrzebny (tak nagle po dwóch latach) ostatni Hydepark w wersji bez skrótów i cenzury. Kochasz GO?

Pigula

........juz dzis najseredczniejsze zyczenia skadam...zeby zycie plynelo Ci gladko...aby klopoty i nieszczescia omijaly Twoj dom i Ciebiez daleka a w nim i w Tobie
panowala zawsze milosc, spokoj i zdrowie i pomimo ze cie nieznam to i tak z calego zatroskanego serduszka ci tego zycze.....

:)

Moje urodzinki (osiemnaste) są jutro, mojej córci w czwartek. Także mam co robić!
Dzięki za przepis - wykorzystałam :)

Pozdrawiam wszystkich, obrażalskiego Ludwiczka również
cmokas loodziska

Moje urodzinki (osiemnaste) są jutro, mojej córci w czwartek. Także mam co robić!
Dzięki za przepis - wykorzystałam :)

Pozdrawiam wszystkich, obrażalskiego Ludwiczka również
cmokas loodziska

X

Zaglądam na tę strone z nadzieją że kiedyś znów napisze ktoś normalny, niestety jest to chyba niemożliwe szkoda, że piszecie tu o jakiś bzdurach a nie o tym co was drażni, denerwuje tylko jakieś popiepszone bzdety, a może wy na psychotropach to wszystko piszecie?

Kiwdull

Kontynuować będę jutro, może zacznę wypisywać coś bardziej pikantnego byś uciekł z dyskusji lub odpowiedział na moje argumenty i pytania

Kiwdul

Mam nadzieję, że nie miałeś nic wspólnego z tym chwilowym brakiem dostepu do tej strony? Byłoby to przejawem chamstwa.

Kiwdull

W pożądku jeśli ty milczysz to ja coś napiszę do ciebie (bo nie oddam ostatniego słowa). Więc wierzysz w Boga lecz nie jesteś Katolikiem, czy preferujesz jakieś inne wyznanie , może jakaś inna religia? A możesam sobie ustawiłeś wiarę by w niczym tobie nie przeszkadzała. Najprawdopodobniej stworzyłeś sobie takiego Boga jaki będzieci odpowiadał. Ach, ale wtym przypadku chyba nie mogę oczekiwać boskiego gromu z nieba...

Kiwdul

Przecież wiadomo że w ten sposób przedstawione "milczenie też jest wypowiedzią w stylu ostatniego słowa w dyskusji, nie ma mowy , nie oddam.

Kiwdul

gdy ja "nieważne co" to chyba było wtedy gdy wygrywałem konkursy matematyczne w rejonie albo i olimpiady wiedzy technicznej w kraju.

Kiwdulku

Nie oddam ci ostatniego słowa.
A propo twojej poezji to może znalazłoby się coś lepszego jak to nawet Mixer zauważył, ale może powinieneś być bardziej samokrytyczny?

Inne tematy z forum Hydepark

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Grajdołki (162 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry