Widok

wer

Nie mówiłam o przestrzeniach euklidesowych.
To, że mam świadomość, gdzie leży Francja, wiem, jakim się tam mówi jezykiem, znam jej powierzchnię i gęstość zaludnienia, nie oznacza, że tam jestem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

K.NN

..moze dojdzie...a jak niedojdze do jutra to napsize jescze raz...

K.NN

....poszlo... daj znac czy doszlo...bo niejestem do konca przekonana czy swiatlowod to poniesie dalej.....a i pamietaj.....Człowiek nie jest stworzony do klęski. Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać........

Kiwdul

Nie masz czasem wrażenia, że jednak nieco nazbyt się uzewnętrzniasz?

Kwidul...

.......wlasnie czytam...analizuje.... i pisze....

...

"S" przeczytałaś(?)...
sprawdź, prosze...

..

..............Choćbyśmy cały świat zeszli w poszukiwaniu Piękna to nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie..........

Apocalypse

Ja chciałem być zawsze wierny?? Ooo... ciekawe.
=I'am the beloved=

Apocalypse

Ja chciałem być zawsze wierny?? Ooo... ciekawe.
=I'am the beloved=

Ameno

Jesień wiosną ???????????????????????????????????????????????????????????????? smutno mi , ale cóż , .........wiem, wiem , bywa , bywa.....

Apocalipse

Piszesz, że podążam za Tobą ..... A skąd Acan (ka) wiesz, czy przypadkiem nie jestem wyżej w hierarchii piekielnej od Ciebie ??! I za nie oddanie mi honorów nie ześlę Cię karnie na poligon w Czyścu lub co gorsze do straaaaaaasznie trudnej pracy , jak np. kuszenie ślicznej Atmy

Wakagi

będę za 15-20 minut

Ameno

już jestem

dokonczenie..

to slowa Camőes Luís Vaz de..kimkolkwiek on jest czy byl...

"..."

.....Miłość jest to jakieś nie wiadomo co, przychodzące nie wiadomo skąd i nie wiadomo jak, i sprawiające ból nie wiadomo dlaczego. ...

Dziękuję Samotna

:) Milusia jesteś :)

Leki wydam... Panie Doktorq

Oby zwierzak znów sie nie dobrał do szafki z lekami, myśląc, że to lentylki czekoladowe :)

Jutro dobre ciasto i winko... Po obchodzie porannym zapraszam do siebie :)
na ucztę,

misiek

...........ale zycie niesklada sie z samych pogodnych dni..........czasem nachodza nas trudne chwile........rozmowa o nich i pomoc innym w ich problemach pozwalana nam zapomniec o szarej rzeczywistosci ciernistych dni....i przetrwac do tych pogodnych.... upragnionych....czasem tak rzadko nas nawiedziajaych....radosnych chwil...

K W I Z A C

Kierując się logiką dopuszczasz do użycia Funkcji która logice przeczy. Miłość nie jest logiczna. Tak więc w momencie kiedy logicznie używasz nielogicznego narzędzia to jest to tak jakby dokładnie używać niedokładnego mikroskopu.
Czym różni się religia od miłości? Religia jest to inaczej miłość wyznawcy do boga. W kontekście wypowiadanych słów na łamach tego parku przez jego uczestników. Tak więc miłość jest częścią światopoglądu. Logika wyklucza istnienie miłości. Inaczej nie była by logiką. Miłość nie jest logiczna. Miłość czyli słowo opisujące twój stan emocjonalny i fizyczny w chwili gdy poddajesz się instynktom. Ergo jesteś w tym momencie nie logiczny. Przy okazji nie jesteś także uważnym czytelnikiem co może świadczyć o pogardzie jaką żywisz do cytowanego przedmówcy. W wypowiedziach poniższych niegdzie nie padło stwierdzenie iż Światopogląd ateistyczny wiąże się z pogardą dla „miłości”. Zostało stwierdzone iż „ miłość” jest tak samo nielogiczna jak wiara w boga. Tak więc skoro twierdzisz iż jedno jest częścią twojego światopoglądu a drugie już nie to jesteś w błędzie logicznym. 2 nie równa się cztery. Jeżeli zaś uważasz że jest inaczej to zdefiniuj słowo „miłość” przy użyciu logicznych argumentów. Bez sofistyki i emocji.

K W I Z A C

Kierując się logiką dopuszczasz do użycia Funkcji która logice przeczy. Miłość nie jest logiczna. Tak więc w momencie kiedy logicznie używasz nielogicznego narzędzia to jest to tak jakby dokładnie używać niedokładnego mikroskopu.
Czym różni się religia od miłości? Religia jest to inaczej miłość wyznawcy do boga. W kontekście wypowiadanych słów na łamach tego parku przez jego uczestników. Tak więc miłość jest częścią światopoglądu. Logika wyklucza istnienie miłości. Inaczej nie była by logiką. Miłość nie jest logiczna. Miłość czyli słowo opisujące twój stan emocjonalny i fizyczny w chwili gdy poddajesz się instynktom. Ergo jesteś w tym momencie nie logiczny. Przy okazji nie jesteś także uważnym czytelnikiem co może świadczyć o pogardzie jaką żywisz do cytowanego przedmówcy. W wypowiedziach poniższych niegdzie nie padło stwierdzenie iż Światopogląd ateistyczny wiąże się z pogardą dla „miłości”. Zostało stwierdzone iż „ miłość” jest tak samo nielogiczna jak wiara w boga. Tak więc skoro twierdzisz iż jedno jest częścią twojego światopoglądu a drugie już nie to jesteś w błędzie logicznym. 2 nie równa się cztery. Jeżeli zaś uważasz że jest inaczej to zdefiniuj słowo „miłość” przy użyciu logicznych argumentów. Bez sofistyki i emocji.

Z W I E R Z

Uczucia nie są logiczne. W myśl twojej poniższej wypowiedzi nie kierujesz się w swoim życiu logika, bądź używasz jej tylko w tedy gdy jest ona tobie wygodna, aby uzyskać swoje cele. A skoro cele podporządkowane są instynktom to cały wywód o kierowaniu w życiu się logiką jest kłamstwem. EQD. Tak więc należysz do mnie. Całym swoim sercem i umysłem. Opanowałem cię i skaziłem. To nic strasznego. Teraz masz przynajmniej powód żeby marnotrawić jeszcze więcej energii próbując udowodnić innym iż nie staczasz się w otchłań chaosu. To miłe że tak dobrze kontynuujesz moje dzieło. Energia nie jest nieskończona.
Kolejny dowód na to iż umieszczone w tym parku wypowiedzi są bezcelowym bełkotem.

M I K S E R

Ależ ja ciebie rozumiem. I to bardzo dobrze. W końcu jestem już z tobą te kilkadziesiąt lat twojego, tak pełnego upokorzeń, życia. Widzisz czekanie jest to kolejna tortura jaką zadaje ci twój własny umysł, powodowany przez swoje mroczne ja. Czyli przeze mnie. Przez twoją mroczną połowę. Zdradzam ciebie i ja, i zdradzasz sam siebie i ty. Ale ty nic o tym nie wiedziałeś i nie wiesz, i nie będziesz wiedział. Zawsze chciałeś byś wierny. Tak tędy droga. Podążaj nią. Ścieżką węża. Ucz się nienawiści. Nie można zapomnieć. Można jedynie stać się ucieleśnieniem nienawiści i występku. Ta rana nigdy nie przestanie boleć. Ona zawsze będzie krwawić. Czyżbyś o tym zapomniał?
Jam jest.

Inne tematy z forum Hydepark

Vibracje (28 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Przeprowadzka biura w Warszawie (3 odpowiedzi)

Hej, planujemy przeprowadzkę naszego biura w Warszawie i zastanawiamy się nad wyborem...

a to na rano ;) (347 odpowiedzi)

tiaaa...a to na rano. jakie szczęście, że nikt wcześniej na to nie wpadł :)...

do góry