Widok
wesele 2010
Witam szukam sali na ok 100 osób planowane wesele jest na 2010rok.Ogładałam na stronie internetowej sala-weselna-plaza-kurort, http://www.salabankietowa.ovh.org jednak nie znalałam na forum żadnych informacji na ten temat.Czy może ktos miał tam przyjemność bycia na jakiejs imprezie lub organizował tam wesele?lub ma jakieś inne sale na taka ilośc osób w Trójmieście?Proszę o pomoc
Witaj,polecam usługi Agencji Art-Vip,organizowali moje wesele i naprawdę się spisali!!Mają bardzo dużo hoteli,restauracji z którymi pracują!!A dodatkowo wcale nie drodzy za taką pracę,którą wykonują!!Siedziałam sobie w domku i tylko czekałąm na telefon żeby zatwierdzić wybrane miejsca!rewelacja!!!www.art-vip.pl
Ja akurat miałam wesele na Mazurach bo oni organizują po całej Polsce!!Wiesz w tych czasach nie każdej knajpie można ufać a jak dajesz zlecenie agencji to przynajmniej wezmą cię do sprawdzonych lokali,starają się żeby sobie nie robić antyreklamy!!!samemu szukać jest bardzo ciężko,za dużo nerwów jak dla mnie!!!!pozdrawiam
Hej
Sama mam wesele w 2010 roku i zdecydowalam sie na na osrodek Filip w Osloninie, to nowe miejsce i ruszaja z weselami dopiero w kwietniu ale sala jestem zauroczona,wszytsko nowiutkie i na wysoki standart, pozatym wlascicielka to bardzo mila osoba, cenowo tez moge polecic
Pozatym osrodkiem z doswiadczen po rodzenstwie to polecam Wichrowe Wzgorze i Osrodek w Otominie
pozadrawiam
Sama mam wesele w 2010 roku i zdecydowalam sie na na osrodek Filip w Osloninie, to nowe miejsce i ruszaja z weselami dopiero w kwietniu ale sala jestem zauroczona,wszytsko nowiutkie i na wysoki standart, pozatym wlascicielka to bardzo mila osoba, cenowo tez moge polecic
Pozatym osrodkiem z doswiadczen po rodzenstwie to polecam Wichrowe Wzgorze i Osrodek w Otominie
pozadrawiam