Widok
dokładnie jedzenie jest tam dobre i obsługa również bez zarzutu - też tam chodzimy :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Wesele tam to koszmar. Byłam dwa lata temu i było okropnie.
Jedzenie kiepskie i mało, miejsca do tańca też mało i w dodatku cały czas przez salę przechodzili jacyś obcy ludzie do toalety bo bar prowadził sprzedaż piwa na tarasie i ci klienci z tarasu mogli korzystać z toalet mimo, że w środku było wesele. Masakraaa!
Jedzenie kiepskie i mało, miejsca do tańca też mało i w dodatku cały czas przez salę przechodzili jacyś obcy ludzie do toalety bo bar prowadził sprzedaż piwa na tarasie i ci klienci z tarasu mogli korzystać z toalet mimo, że w środku było wesele. Masakraaa!
Też chciałam wesele przy plaży, ale po próbach dogadania się z panią w F.Minga (która jako jedyna spełniała moje estetyczne oczekiwania, ale za to pani menager najpierw strzeliła cenę z kosmosu, a potem przestała odbierać telefony i maile) wymiękłam.
Jakoś jest tak że im bliżej plaży tym knajpy paskudniejsze...
Jakoś jest tak że im bliżej plaży tym knajpy paskudniejsze...
No pewnie stwierdzili że jednak niechce im się bawić w wesela. Menu zaczynało się od 200 zł w górę, a alkohol kobieta chciała sprzedawac po barowych cenach- 200% narzut. Na sam alkohol wyszło nam 10 tysi (chcieliśmy prócz wodki trochę innych alkoholi)... Masakra. A jak chcieliśmy się jakoś próbować dogadywać i negocjować to, tak jak pisałam, przestała się odzwyać... Ze względu na menagerkę bym już nie chciała mieć z nimi do czynienia- szkoda nerwów..
Wogóle kobieta mówiła że mieli tam 3 wesela ale dla znajomych... Mam wrażenie że ta knajpa generalnie tak działa- dla znajomych, a szkoda bo jedzenie świetne i miejsce bardzo miłe.
Wogóle kobieta mówiła że mieli tam 3 wesela ale dla znajomych... Mam wrażenie że ta knajpa generalnie tak działa- dla znajomych, a szkoda bo jedzenie świetne i miejsce bardzo miłe.