Widok
Tak moi znajomi organizowali. Był to namiot wielki biały rozstawiony na polanie w ośrodku wczasowym koło Kolbud. Pod namiotem małe stoliki okrągłe z białymi obrusami, drewniany podest do tańca i mała antresola dla orkiestry. Powiem szczerze wszystko byłoby pięknie gdyby jakość każdego z produktów byłaby lepsza. I pogoda mim ze był to koniec czerwca było okropnie zimno, goście nie byli przygotowani i każdy z nas marzył o ciepłej kurtce lub polarze. Też trzeba brac pod uwagę damskie obcasy...
Ja marzyłam o takim weselu, biały namiot jedwabny sufit, lampiony na około i piękna biała zastawa i białe wiklinowe krzesełka... Marzy mi się taki ślub akurat mam super miejsce u siebie przed domem wielllka łąka... tylko pogoda w Polsce nie taka... :(
Ja marzyłam o takim weselu, biały namiot jedwabny sufit, lampiony na około i piękna biała zastawa i białe wiklinowe krzesełka... Marzy mi się taki ślub akurat mam super miejsce u siebie przed domem wielllka łąka... tylko pogoda w Polsce nie taka... :(
Ja jestem w trakcie organizowania takiego wesela. Według mnie super pomysł. Teraz jest np. bardzo ciepło i wieczory też są ciepłe. Myśle, że jak sie robie lipiec, sierpień to nie powinno być problemu. A zresztą wtedy obowiazują bardziej swobodne stroje i w ogołe jest swobodniej.
Według mnie super! I na dodatek ja akurat znalazłam takie miejsce i namiot, że jest taniej, a nie drożej:)
Według mnie super! I na dodatek ja akurat znalazłam takie miejsce i namiot, że jest taniej, a nie drożej:)
Ja bylam na takim weselu u znajomych. Namiot byl rozstawiony w ogrodzie domu Pana Mlodego. Pogoda byla okropna (jak to w Irlandii) a mimo wszystko atmosfera, wystroj i zabawa byla przednia... Ja mysle, ze jak sie znajdzie fajne miejsce, to jest super pomysl... Tylko troche przy tym pracy - wynajecie firmy kateringowej, stoly itp... Dlatego ja poszlam na latwizne i zdecydowalam sie na restauracje... Ale jak ktos ma czas i checi, to warto...
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm