Widok

wesele pod namiotem?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoś już coś takiego organizował, bądź w takim uczestniczył? - pomijam oczywiście wesela w Łapinie.

[url=www.nawieszaczku.pl]image[/url]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak moi znajomi organizowali. Był to namiot wielki biały rozstawiony na polanie w ośrodku wczasowym koło Kolbud. Pod namiotem małe stoliki okrągłe z białymi obrusami, drewniany podest do tańca i mała antresola dla orkiestry. Powiem szczerze wszystko byłoby pięknie gdyby jakość każdego z produktów byłaby lepsza. I pogoda mim ze był to koniec czerwca było okropnie zimno, goście nie byli przygotowani i każdy z nas marzył o ciepłej kurtce lub polarze. Też trzeba brac pod uwagę damskie obcasy...

Ja marzyłam o takim weselu, biały namiot jedwabny sufit, lampiony na około i piękna biała zastawa i białe wiklinowe krzesełka... Marzy mi się taki ślub akurat mam super miejsce u siebie przed domem wielllka łąka... tylko pogoda w Polsce nie taka... :(
Hania, dzięki za info :) i podbijam pytanie :)

[url=www.nawieszaczku.pl]image[/url]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja jestem w trakcie organizowania takiego wesela. Według mnie super pomysł. Teraz jest np. bardzo ciepło i wieczory też są ciepłe. Myśle, że jak sie robie lipiec, sierpień to nie powinno być problemu. A zresztą wtedy obowiazują bardziej swobodne stroje i w ogołe jest swobodniej.

Według mnie super! I na dodatek ja akurat znalazłam takie miejsce i namiot, że jest taniej, a nie drożej:)
ja nie widziałam ale wiem że coś takiego organizuje pan z sali w Robakowie wiem bo mi mówił że jest taka możliwość gdy oglądałam salę :]
Ja akurat mam na łące w Kociewiaku, dobrze, bo zaraz obok jest sala bankietowa, więc w razie nie pogody możemy zniej skorzytać. Mamy obiad na sali, a catering w namiocie:) No i toalety są zaraz obok w budynku.
Ja bylam na takim weselu u znajomych. Namiot byl rozstawiony w ogrodzie domu Pana Mlodego. Pogoda byla okropna (jak to w Irlandii) a mimo wszystko atmosfera, wystroj i zabawa byla przednia... Ja mysle, ze jak sie znajdzie fajne miejsce, to jest super pomysl... Tylko troche przy tym pracy - wynajecie firmy kateringowej, stoly itp... Dlatego ja poszlam na latwizne i zdecydowalam sie na restauracje... Ale jak ktos ma czas i checi, to warto...
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
a ja przeczytałam "weekend pod namiotem" :)
i już spieszyłam, żeby polecić pewien camping hihih
image[/url]image[/url]
Ja miałam wesele w podobnym stylu :-) środek lasu, osłonięta z trzech stron drewniana wiata z kominkiem na środku, na zewnątrz ognisko, kucharze przy grillach i zimny bufet :-)
Tak,wesele Doroci było superowe:-)wiem,bo byłam tam:-)swojskie jedzonko,otoczenie ful natura.Dla zainteresowanych podam nazwę-Borodziej:-)a na tej samej trasie jest jeszcze w podobnym stylu karczma trzy Dęby,ale nie wiem,jak tam jest:-)
Haniu, skoro masz takie miejsce przed domem, to może postaw tam namiot weselny i zacznij wynajmowac go młodym, może jeszcze coś zarobisz na swoje wesele a i będziesz miała pełny ogląd jak takie wesele może wyglądać
witam ! wlasnie zaczelam organizacje takiego wesela i szukam firmy ktora wszystko za mnie zrobi, macie jakies sugestie ? bede wdzieczna za odpowiedz

Inne tematy z forum Wesele

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry