Widok

wesele w domu działkowca?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam! słyszałam, że można niewielkim kosztem zorganizować wesele w domach działkowca. Czy macie może jakieś namiary na tego typu domy w trójmieście? będę bardzo wdzięczna za kontakty i Wasze opinie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hej, my mamy wesele 21 sierpnia w Domu Działkowca na Obłużu, sale masz od czwartku do poniedziałku w tym masz ogrod, kuchnie, naczyni itp, my placilismy 550zł plus placisz kaucje przy odbiorze kluczy 200zł- na zniszczenia i prąd, moze sala nie jest jak w hotelu ale jak masz pomysł małym koztem mozesz ja super ustroic, my mamy wesele na 75 osob. pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
a czy mogę prosić o jakiś adres i telefon? nie mogę nic znaleźć w necie, będę wdzięczna :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
603 - 624 - 449
Pan Mieczysław Kiedrowski

:)
W Domu Działkowca (u. Płk Dąbka) bawiłam się nieraz i naprawdę bardzo mi się podobało :) Swojska atmosfera i fajna sala ;) No i przestrzeń wokół sali z ławeczkami, nawet grillem - oczywiście letnią porą ;)
pozdrawiam
a mogę spytać ile płaciliście za wynajęcie sali? :) dzięki.
ja nie płaciłam ;) ale z tego co wiem, znajomi nieraz robili tam wesela i bardzo sobie chwalili, że tanio i swojsko :)
Do tego jakichś dobrych kucharzy co robią dobre jedzonko i zabawa na 102 na pewno lepsza niż w nie jednym hotelu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a macie może jakieś zdjęcia? czy coś się tam zmieniło przez ostatnie trzy lata?
image
podbijam
jakieś fotki??
image
nie wiem kiedy została usunięta ściana pomiędzy częścią jadalną a taneczną ;) Ale chyba jakieś 3 lata temu ;)
Teraz jest o wiele lepiej ;)
Co jakiś czas robione są remonty, modernizacje tej sali i zaplecza :)

I jest coraz ładniejsza ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
dzięki
ja pamiętam jak ta sciana tam jeszcze była czyli troche się zmieniło..
image
Witam czy posiada może pani aktualny nr bo ten już nie działa
Witaj :)
Ja mieszkam od tej działki 5 minut drogi pieszo... Robimy wesele w 2011 w czerwcu... Ta sala jest naprawdę polecenia, ponieważ po co przepłacać w Hotelach itp skoro można tanio i świetnie się bawić... Dostępny jest ogród, grill - letnią porą, mały taras ale jest, i co chwilę są jakieś przeróbki, remonty, dodatki... Ja piszę, bo robię wesele na 55 osób... Jak mieliście rozstawione stoły oraz usytuowanych gości, by nie zasłaniać zbytnio sali tanecznej ??? Pozdrawiam i czekam na wieści na maila... marcinglenski@wp.pl - POZDRAWIAM I UDANEJ ZABAWY :)
A ile osób mieści się w tej sali?
sala jest tak na 50-60 osób
image
Ja wiem że w Gdańsku Żabiance jest sala feluka duża na ok 110 osób i odnowiona spróbuj tam jak chcesz
dzięki. A czy ktoś słyszał może o sali na ogródkach działkowych na orunii dolnej na ok 150 osób?
Na Obłużu jest kilka sal na działkach w których odbywają sie wesela
Witam,

Posiada ktoś może namiary do sali Fuleka oraz tej na oruni ?

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry