Widok

weterynarz

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy znacie moze jakiegos dobrego weterynarza w rumii lub wejherowie?
prosze pilnie o jakies namiary bo w internecie duzo tego ale nie wiem gdzie warto jechac
a nasz weterynarz dzisiaj nie pracuje

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w rumi slyszalem ze jest dobry weterynarz na nazwisko ma konczak i przyjnuje w rumi ul lesna 1

w rumi konczak- tam jest ojciec i syn- obydwoje super- nigdy nie bylam ale kilku znajomych bardzo chwalilo- ale kolejki duzzzeee bardzo przyjmuje pn-pt od 12 do 19
image

tylko i wylacznie konczak. tzn jest wielu weterynarzy,ale serce do zwierzat ma tylko on wedlug mnie.
tylko ze u niego sa spore kolejnki, wiec czasem z koniecznosci szlam do weterynarza na janowie.

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
ale ja pilnie potrzebuje :( moj piesek ma od wczoraj biegunke a teraz jeszcze zaczal wymiotowac :(((( pojde do pierwszego lepszego chyba :(

kurcze jest jeszcze w rumi kobieta weterynarz ale ja nie pmietam jej nazwiska :/ mojej babci ptaszek byl chory i kazdy weterynarz mowil ze nic juz sie nie da zrobic i ze to juz koniec:( a ta pani go wyleczyla :)
image

neneczka idz do najblizszego!! i tam gdzie najszybciej sie dostaniesz

image
ja chodzę w redzie do jedynego gabinetu ktory tu jest i jestem zadowolona.przyjmuje tu dwoch weterynarzy -dr.Szczypio i dr.Podgórski.chodze do tego drugiego i jest ok.przyjmuje codziennie tylko ze raz do poludnia,raz po poludniu.

image
Zalewska-Pankanin Barbara Weterynarz

Rumia, ul. Krakowska 30, tel. 0502305845
image

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
neneczko-albo sie czyms zatruł albo moze mieć anginę..A czym wymiotuje?jedzonkiem czy taka żółcią samą?

image
no wlasnie dzisiaj akurat przyjmowal do poludnia i juz jest zamkniete :((
a tam chodze

piana wymiotuje

a nie zmienilas mu karmy?? moze dalas jakas nowa? albo zjadl cos nieswiezego...

image
karme ma ta sama, w domu nic napewno nie dostal "dziwnego" do zjedzenia ale moze na spacerze cos zjadl, nie wiem :( ale on apetyt ma bo swoja karme normalnie zjada

a ile psiak ma miesiecy?

image

image

no to moze chapnął cos na spacerze... a wymiotuje czy sie dlawi? i jak wymiotuje to jedzeniem czy sama zolcia/woda?

image
neneczko-moj piesek jak wymiotuje samą pianą to zawsze ma anginę.mila to juz chyba z 15 razy w ciagu swojego calego 6 letniego zycia.wtedy tylko zastrzyki trzeba.no ale mowie tylko z doswiadczenia i obserwacji mojego psiaka.zadzwon do tej Rumii....ktos tu podał namiary i jedź z nim.podalabym Ci numer do redy ale cholipcia znalesc nie moge:/

image
aaa dopiero teraz doczytalam ze chodzisz do redy ale dzis juz zamkniete.sprobuj do tej rumii.

image
w redzie jest zamkniete bo moj maz juz byl w tej lecznicy bo mamy blisko. troche mnie to dziwi ze taki chory jest - wiadomo ze biegunka to moze byc od zjedzenia jakiegos swinstwa no ale od ma ja od wczoraj caly czas :(( a teraz jeszcze wymioty :( kurcze sama nie wiem co myslec
a piesek ma ponad dwa latka

jak wymiotuje piana to moze cos mu stoi na zoladku...daj mu soli na koncowke jezyka, moze zwymiotuje to co mu zaszkodzilo

image
a moze lepiej zamiast debatowac i gdybac to zadzwonic do tej rumii i po prostu pojechac.My tu debatujemy a piesek sie meczy dalej...

image
justi moj maz juz z nim jedzie do lekarza, ale dzieki za rady

:) oby wszystko bylo dobrze.

image
ja znam wspaniałych lekarzy ale w Gdyni!!!
W Redzie na Derdowskiego. Od 13 lat prowadzę tam mojego kota :)

image
image
neneczka tez chodzi do Redy ale wlasnie chodzilo o to ze bylo juz zamkniete.ja tez tam chodzę,fajni lekarze:)

image
dziekuje za wszystkie namiary na weterynarzy. juz jest lepiej. jeszcze chodzimy na zastrzyki z pieskiem i dostaje tabletki no i na diecie jest ale juz widac poprawe :)))

a co mu wkoncu było?zatrucie czy angina czy jeszcze cos innego?

image
prawdopodobnie salmonella - dostal w sobote surowe jajko no i to pewnie od tego

łojej.....surowe jajko?w jakim celu mu je dalas:)?

image
ponoc siersc od tego ladniejsza i mniej wypada no ale teraz to juz nigdy nic surowego nie dostanie na 100%

Dużo osób daje psom surowe jajko...podobno raz w tygodniu dla psa bardzo zdrowe :)...ja mojemu kiedys też dałam ale nawet go nie lizneła widocznie nie przepada :) więc juz wiecej nie próbowałam
image

aaa nie wiedzialam.moj chyba by tego nie tknął:D

image
no a moj zjada :) no ale juz nie bedzie dostawal
weterynarz mowil ze lepiej dac psu dwie lyzki oliwy z oliwek i to pomaga na siersc

do góry