Widok

wiązanka ślubna w Rumi

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam ślub 26 IV a jeszcze nie mam wiązanki. Czy ktoś zna jakąś dobrą kwiaciarnię w Rumi. Pytałam w kwiaciarni Asia na Starowiejskiej, bo wiem, że jest dobra ale nie mieli wolnego terminu....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
również sie zawiodłam na tej kwiaciarni, zamawiając wiązankę dopytywałam się z jakich kwiatów itd. zapewniono mnie abym im zaufała.... i cóż przy odbiorze rozczarowanie ! zwykła z kilku kwiatów aż wstyd przed innymi, którzy mieli tańsze i pełne kwiatów wiązanki! wstyd
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja z całego serducha polecam kwiaciarnie obok Okrąglaka.Super małżeństwo i przepiękne kwiaty, takie jak zamówi się np. ze zdjęcia to takie będą. Po za tym robią fajnie kompozycje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
u ASI w Rumi nie polecem, za małą wiązankę o ile TO można by nazwac wiązanką (5 małych białych różyczek, moge wysłac zdjecie tego czegoś bo niestety wszedzie byl ujęty mój "bukiet" ) zapłaciłam 150 zł, aczkolwiek zamawialam tam inne bukiety np nna urodziny byly super tylko wysokie ceny
Spotkałam się z podobną sytuacją na ślub. umówiłam się na okresloną kwotę, przy odbiorze okazało się ze kwota się nieco zmienila (oczywiście na dużo wyższą, niz sie umawialiśmy... dotego bukiecik pozostawial wiele do zyczenia
to prawda zawsze jak jestem w tej kwiaciarni jest jakas awantura z klientami
Kwiaciarnia "koło okrąglaka" czyli Dąbrowskiego 24- żeby wszyscy wiedzieli- TO DNO! Kwiaty padają dosłownie na drugi dzień. Robią co chcą i jak chcą nie słuchając klienta. Sa zadufani w sobie. A ceny sa z kosmosu. Nie polecam!
Kolo okraglaka to najlepsza kwiaciarnia. Super małżeństwo, zawsze doradza,maja fajny gust i wszystko wyglada tak jak zamówiłam.
do góry