Widok

wieczór panieński ostrzeżenie !!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej Dziewczyny, chciałam Was ostrzec przed "inwestowaniem" w striptizera o imieniu Maciek, jego fotki są pod adresem http://www.promocjarozrywki.pl/?p=p_220&sName=Wieczor-panienski
byłam na dwóch wieczorach na których NIESTETY on tańczył... jest żałosny !!! boi sie kobiet, strasznie sie wstydzi... organizowałam w ostatnią sobotę wieczór panieński mojej koleżance w Amazonce bo tam miał być striptizer no i był... właśnie TEN Maciek... zatańczył 10 minut, nie pozwolił robić sobie zdjęć, nie pozwolił dotknąć się przyszłej pannie młodej, po 10 minutach byle jakiego tańca po prostu sobie poszedł !!!! Poprosiłam kierownictwo lokalu o zwrot połowy kosztów bo miał tańczyć 45 minut to go przyprowadzili (w rozciągniętej t-shirtce) ale koleś wstydził się ludzi w klubie, był przerażony, spięty i jak panna młoda powiedziała żeby się z nami pobawił bo w końcu zapłaciłyśmy to uciekł, Kierowniczka lokalu powiedziała nam potem że ponoć się popłakał... Sorry ale jeśli ktoś podejmuje się bycia striptizerem to nie powinien być taki pruderyjny i bojący !!!! Na prawdę szkoda na niego nawet złotówki (a kosztował 300zł) Ostrzegam
Was przed nim bo mojej przyjaciółce popsuł wieczór panieński... nawet goście ze stolika obok śmiali się z niego i jego żałosnego tańca.
Jak macie brać striptizera to na pewno nie tego !!!!!!!!
Pozdrawiam

Agana
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
może ktoś go do tej pracy zmusza?

TEKST REKLAMOWY ZOSTAŁ USUNIĘTY.
http://www.maxmodels.pl/poleczka.html wizaż makijaż

ponoć tańczy w formacji tanecznej z innymi kolesiami więc raczej nikt go nie zmusza... szkoda tylko że zepsuł wieczór panieński mojej przyjaciółki :(

Agana
jakoś nie chce mi się wierzyć w to co piszesz :/\

może zawiedziona miłość ?

a to że nie dał się dotykać przyszłej pannie młodej - to striptizer, a nie lalka do macania :/

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do hazae01
zawiedziona miłość to nie bo jestem mężatką, poprostu było nas 8 dziewczyn i żadnej nie podobało się to jak On się zachował...
a co do dotykania to nikt nie chciał go macać, każda z nas ma swojego mężczyznę od tego więc o to się martwić nie musisz, ale skoro zapłaciłyśmy za występ 45minutowy to nie ładnie jest się zwijać po 10 minutach bez żadnego wyjaśnienia...

Agana
Dziwne, aj byłam na wieczorze panieńskim dwa lata temu gdzie on właśnie tańczył.
Była super zabawa i dużo śmiechu. Maciek tańczył super i niczego się nie wstydził ;-)

Może się już wypalił....
image
a moze poprostu zobaczyl gdzies na sali swoja dziewczyne lub kogos z rodziny:)i sie zestresował

Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciężko uwierzyć w to co piszesz, byłam na trzech wieczorach panieńskich na których tańczył Maciek i absolutnie tak się nie zachowywał, także coś mi się wydaje, że to może jakaś konkurencja próbuje coś tutaj zainsynuować?? Co niby nagle chłopak stał się wstydliwy? Przecież to doświadczony tancerz.

image

image

Też miałam okazję zobaczyc tego striptizera na 2 wieczorach panieńskich,wszystko było naprawdę super i w zeszłym roku zamówiłam go na panieński mojej siosttry:-)
I już nie było super:(Bo nie dojechał i podesłał swojego kolegę(blondyna żadna rewelacja-moja siostra nie lubi blondynów),kolega który był niby w zastępstwie spóźnił się grubo ponad 30 min i dzwonił do mnie ciągle,bo jak mówił nie jest stąd i nie mógł znaleźc Kabaretu z Gdańsku:(
Tak więc sama mam opinię negatywną jak i poozytywną:-)
zmarnowany wieczór panieński... współczuję temu mężowi

córcia nr1
image

córcia nr2
image
Hej, dziewczyny. Śmiesznie mi się o tym czyta, bo z Maćkiem chodziłam do jednej klasy w liceum. Nie wiedziała, że zrobi takąąąą karrrierręęęę!!!
No to ja miałam z nim podobna sytuacje jak Kate 84, zamowilysmy go kolezance na panienski i przed przyjazdem dostalysmy telefon, ze cos mu wypadlo i przysle kolege, no i kolega nie byl juz tak fajny :-) To taka stała ściema, zbiera zamowienia i podsyla kolegow z branzy.
imageimage
też mi sie wydaje, ze się obawiał czegoś, może kogoś znajomego na sali zobaczył ... a może panna młoda taka brzydka, że uciekł???? hihihi :)

papilio1@op.pl
zajrzałam na fotki ... mmm, niezłe ciacho :)

papilio1@op.pl
Koleżanko trochę zrozumienia dla drugiego człowieka-to,że nie dał sie dotykać-płaciłyście za taniec,a że nie mozna robic fotek to chyba normalne.
Jak szukasz kogos do macania i sesji zamów sobie chłopaczka z burdelu i zapłacisz wtedy za to czego oczekujesz.
A możecie jakiegoś Pana polecić...

image
image
rok temu tanczyl na moim wieczorze...co moge potwierdzic nie zyczyl sobie robienia zdjec(oczywiscie zadna nie posluchala;)) a tak poza tym to bylo ok...na mnie tacy faceci nie robia wrazenia ale dziewczyny zrobily niespodzianke;) acha...no i nie przypominam sobie zeby nie pozwalal sie dotykac;)

imageimage
Maciek tanczyl na moim wieczorze i mojej kolezanki. z tego co pamietam u kolezanki ( w domu) tanczyl 40min, mily koles. a u mnie( w klubie) juz krocej, ale rowniez mily i kulturalny.. moim zdaniem on na jedna noc bierze za duzo zamowien i dlatego ma sie wrazenie, ze wpada i wypada.. powienien sie troche postarac w koncu placi sie za jego wystep spore pieniadze..
a jesli naprawde sie poplakal moze czas sie przekwalifikowac...

image
image
Na moim panienskim wystepowal Kamil z eroticdancekamil.com i naprawde musze powiedziec ,ze bylo super wystep trwal okolo15 min,pozniej po wystepie dziewczyny porobily sobie pamiatkowe foty z nim i bylo git:) zaj...sty facet:) pozdrawiam mariola
ja byłam na 1 panieńskim z jego występem i jednej imprezie firmowej gdzie tez tańczył. I nie sądze zeby ten opis był prawdą, bo można go było dotykać ile wlezie :)
jedyne co mi się nie podobało to to, że był bardzo pewny siebie, taki cwaniaczek :)
ja równiez bylam na imprezie gdzie on tańczyl i zapewniam ze niczego sie nie wstydzil i bawil sie ze wszystkimi dziewczynami :)
Tak się składa,że akurat ten facet tańczył na moim wieczorze panieńskim:):) jako prezent-niespodzianka od dziewczyn:):) Pozniej się dowiedziałam,że troszke kręcił nosem żeby przyjechać do nas na domek w Łapinie,ale w sumie dotarł na czas(przybył z jakimś kolegą-ochroniarzem)ktory podczas występu siedział cichutko na górze:)Na początku fakt był wstydliwy i nie chciał żadnych zdjęć.Oczywiście żadna nie posłuchała i nawet mamy filmik:)
Koleś trzeba przyznać nie jest stworzony do tego"fachu",wstydliwy i nie umie zabawić i zainteresować swoim występem,ale tak go rozkręciłyśmy że chłopaki nie chcieli nam wyjść z imprezy!!!Zaczęli sobie polewać i robić drinki-raz,drugi,trzeci,w końcu musiałyśmy dość ostro dać im do zrozumienia że ich czas już minął:):)
Dziś się z tego śmiejemy i wspominamy jako dobrą zabawę...

P.S.Dałyśmy mu kilka lekcji tańca,ale z tego co piszecie nie zdały rezulatu-strata czasu:):)
Wiesz co???? chłopak powinien być Ci dozgonnie wdzięczny!!! Zrobiłaś mu nie złą REKLAMĘ ;o))) Osobiście w weekend dzwonię i zamawiam GO dla swojej kumpeli ;o))) Dzięki...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry