Widok

wieczór panieński

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
prosze o sprawdzone sposoby na wieczor panienski :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja kolezanka organizowala wieczor panienski w saunie. z winkiem i swieczkami. Nie bylam tam, ale jestem pod wrazeniem pomyslu:)

***MadziaK***
image
image
my tez zorganizowałysmy przyjaciólce wieczór panienski w centrum Odnowy ciała i ducha w Sopocie z szampanem, sauna i winogronami, masażem aromatycznymi olejkami i bylo to czego zabiegana panna młoda wyczerpana przygotowaniami potrzebowała najbardziej , wiele przyjemności dla niej i dla nas
Dziewczyny, fajowy pomysl:-)) Jeszcze powiedzcie gdzie to centrum odnowy w Sopocie i za ile!:-) Dzieki!
Do Gosi, centrum odnoy ducha i ciała bo tak się nazywa miesci sie w sopocie niedaleko baru przystań, uliczka na tyłach Moby Dicka zdaje sie że tam jest jakis pensjonat czy ośrodek wczasowy
Andzia, dzieki:-) Ciekawa jestem, czy pozwalają tam przyniesc z soba jedzonko i winko?:-) Hmmm....czy jan ie przesadzam?:-) Ale nie chcialabym pojsc z torbami...
ja byłam na tej imprezie októrej pisała mka i teraz pamietam,ze to się nazywa "CodiC" lub podobnie i my wniosłysmy szampana i owoce, a panie były na tyle miłe,ze puszczaly przyniesione przez nas płyty, polecam tez masaż aromatyczny, pozdrawiam
Możesz mi napisać jak to mniej więcej wygląda, czy wszystkie dziewczyny są w jednym pomieszczeniu, czy część jest na masażu ina część w saunie itd. tak mniej więcej jak taki wieczór w centrum odnowy biologicznej wygląda, bo dzwoniłam do tego Codica i tam pani powiedziała że nic nie wie na ten temat i się z czymś takim nie spotkała.
a panie były na tyle miłe,ze puszczaly przyniesione przez nas płyty, polecam tez masaż aromatyczny, pozdrawiam andzia napisał(a):

> ja byłam na tej imprezie októrej pisała mka i teraz
> pamietam,ze to się nazywa "CodiC" lub podobnie i my wniosłysmy
> szampana i owoce, a panie były na tyle miłe,ze puszczaly
> przyniesione przez nas płyty, polecam tez masaż aromatyczny,
> pozdrawiam
l
cha, cha, cha
Już ten temat gdzieś był.

Inne tematy z forum Wesele

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

do góry