Widok

wielkie postanowienie...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dzis koleżanka w pracy mówi do mnie tak: no pani....(...), chyba musi pani troszkę schudnąć przed tym slubem, aby miło było popatrzeć...I wiecie co?? wcale się nie obraziłam, a wręcz przeciwnie postanowiłam jakoś zadbać o siebie, w sumie ma kobietka rację, chociaż nie muszę być wieszakiem, ale trzeba jakoś "wypieknieć", wypracować sobie jakiś swój styl, fryzurę, ładną cerę. Czy wy też robicie ze sobą jakieś "generalne porządki"???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hi hi hi

ja to musze chyba przytyć :))
jestem chora od miesiaca :(( i schudłam 4 kg wiec musze przybrać bo mi cycki wsiorbało :((

do tego wychudłam na buzi i jakaś bladziutka jestem, a mój luby to chce zgubic brzuch, którego nie ma... jest gorszy ode mnie !
he he he....
4 kg, no może 5 kg - to jest to!!!zaczynam od ....teraz:):)
ale ja nie chciałam :((
teraz wygladam bleeeeeee jakieś 49 kg, fuj nie lubie byc taka chuda !!! mysle ze musze przybrac ale to nie problem hihihihi

image
Bez generalnych porządków się nie obędzie;) Ale dchudzanie sobie odpuszczam, bo w sukni wyglądam bardzo dobrze:)
5 kg mniej i bedzie cudownie, ale zrobilam juz pierwszy krok, zapisalam sie na tzw "zajecia ruchowe". ma w sumie sporo czasu bo slub dopiero 2 wrzesnia:)zycze wszystkim wytrfalosci.
moje postanowienie:
-7 kilo (nie mam wyjścia, bo suknię mam zamówioną w rozmiarze:36/38
Ja też bym chciała schudnąć jakieś 5 kg i z chęcią bym sie wybrała na jakieś zajęcia ruchowe typu siłownia, aerobik, ale od niedawna mieszkam niedaleko trójmiasta i nie mam tu jeszcze niestety koleżanek, znajomych a tak samej to mi sie nie chce iść :(
do tego nie są potrzebne koleżanki, tylko samozaparcie

ja chodzę na aerobik, 2 razy w tygodniu, powiem ci, że gdybym miała za każdym razem wziąć 5 złotych i iść to bym nie poszła, mam takiego lenia w tyłku
a że płacę za miesiąc z góry, i nikt mi kasy za niechodzenie nie zwróci, to chodzę, i ćwiczę i mam już super łydki i coraz lepszy brzuszek,
ale nic to: muszę schuść :)
my tez 02.09. gdzie robicie??

ja tez powinnam schudnac z 5 kg, postanowilam calkowicie nie jesc slodycz , ktore kocham......................juz wytrzymalam 2 dni :-)

kasia

Boze dziewczyny, a ja robie wszystko zeby przytyc!!!!!!!!!!!

I nie moge.... szybka przemiana materi, stresy i juz po mnie....

chudziutka taka jestem a slub za 5 miesiecy...

o rany, kazdy ma jakis problem. jeden ma za duzo, drugi za molo.

Ale trzymm za Was wszystkie kciuki.
Soltera
Do gosia**##: Witaj Gosiu, my tez 2/09/2006, Czy juz macie duzo załatwione, bo ja sie boję ze my w tyle:)??
A niekoniecznie gosia**## tez moze sie przylaczyc?? :) Mamy sale, zespol, fotografa, kamerzyste, mam suknie i pomysl na obraczki. I to chyba na tyle. Bawimy sie w Almie w Sobieszewie, a jak Wy??

Tez masz 2/09???
My mamy salę,kościół, fotografa (1 na plener, 1reportaż:),videofilmowanie, obecnie szukamy zespołu/dj
Kosciol-w sensie zaklepana godzina, czy cos wiecej??

tylko w sensie zaklepania godzina i termin, siostra powiedziała ze to jeszcze za wczesnie - z uwagi na termin ważnosci dostarczanych dokumentów
a długo szukaliście zespołu??
jak ten świat jest stwożony, co?

ja bym chciala być za chuda,
nie musieć wciągać brzucha
i nie martwić się że t czymś wyglądam grubo

ale wiadomo,
każda z nas chciałaby coś zmienić,
powodzenia w tyciu :)
No to jestesmy na tym samym etapie :) Pozdrawiam serdecznie!!!

do góry