Widok
u nas był tokaj i pamiętam moja mama jak usłyszała,że półsłodkie wino kupiliśmy to na nas nieźle wjechała:) ale o dziwo goście bardzo chętnie pili, mi to bardzo to winko smakuje. Mieliśmy jeszcze kadarkę,żeby nie było,ze tylko słodkie jest.
Granica miedzy winem polslodkim a wytrawnym na polce tanszych win (do 20 zl) jest zatarta, wiec chyba nie ma wiekszej roznicy, jakie wybierzesz. Lepiej kierowac sie smakiem i cena.
Ja polecam hiszpanskie Don Barroso (czerwone polslodkie), kosztuje wlasnie ok. 20 zl, dostepne w Makro i innych popularnych sklepach.
Tokaja uwielbiam i nie widze przeciwwskazan, zeby go zakupic na wesele :)
Ja polecam hiszpanskie Don Barroso (czerwone polslodkie), kosztuje wlasnie ok. 20 zl, dostepne w Makro i innych popularnych sklepach.
Tokaja uwielbiam i nie widze przeciwwskazan, zeby go zakupic na wesele :)
ja jestem fanka wina a uwielbiam słodkie szczegulnie polecam ze szczepu muscat. A tak dla nieznajacych sie polecam Verso kosztuje od 12-18 zalezy gdzie /to jest Bułgarskie wino/. Jeżeli chcesz mieć lepsza marke to polecam Sater home kosztuje około 30 zł też słodkie jest muscat sprzedawane jest min w IKEA to jest Californijskie. Ta sa dobre wina za rozsądna cene. A Tokaj i Kadarka to sa popularne marki cena ok 20 zła jakosc taka jak na masówke jak Carlo Rossi jak nic innego nie dotaniesz.