Widok

wino zamiast wódki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
to jeszcze nic pewnego, ale tak chcemy, aby było wino zamiast wódki, do tego woda mineralna soki. Po butelce, pójtorej na osobę, bo wiadomo, ze babcia nie wypije tyle co kumpel. Powiedzcie proszę co o tym myslicie, jedzenie bedzie swojskie, polskie bez łososi i kawiorów.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czesc Soltera! Niestety dopiero na swieta. Dlatego mam nadzieje ze zorganizujemy spotkanie jeszcze raz w grudniu. Tez przyjezdzasz na swieta?
Wiesz ze bylas pierwsza osoba z ktora rozmawialam na forum? Serdecznie pozdrawiam. K
Milo mi to slyszec.
Tak, bede rowniez na swieta dlatego zrobimy powtorke z rozrywki dla tych ktore teraz nie beda mogly sie zjawic.

Do uslyszenia niebawem i zobaczenia w grudniu.
Pozdro.
Ostatnio byłam na weselu gdzie do obiadu podano wyłącznie czerwone wino , goscie nie byli zachwyceni do momentu, kedy przynieśli na stoły wódeczkę z . Z tego co wiem to piwa raczej nie polecaja stawiać na stoły żeby goście nie mieszali ale podaje się je gościom " niepijacym" takich osób zawsze parę się znajdzie na weselu
u nas bylo wino ... i bylo ok ... nie bylo picia pod stolem, ani niczego takiego ... awaryjna butelka wodki tez byla, ale nikt nie mial ochoty po nia wyciagac reki ...

pozdrawiam
Rafal
imysz@wp.pl
do góry