Widok
wiosenno-jesienne panny młode :)
Dziewczyny - wychodzę za mąż 7 maj, a moja kiecusia odsłania ramionka i troszke plecków i tak zastanawiam się nad czymś do okrycia. U nas z pogodą różnie, więc może się okazać, że będzie upał, ale może się zdarzyć, że będzie padał śnieg :( nie bardzo chciałabym zakładać bolerka (zasłonie cały urok sukienki); prosze napiszcie co robicie!!!!!
Nacheba - wiem, że Ty rówież masz sukienke, która odsłania ramiona, a ślubik macie tydzień przed nami - napisz czy masz jakieś bolerko :)
pozdrowionka
Nacheba - wiem, że Ty rówież masz sukienke, która odsłania ramiona, a ślubik macie tydzień przed nami - napisz czy masz jakieś bolerko :)
pozdrowionka
Pani w którymś salonie mi mówiła, że jak jest welon to lepiej właśnie bolerko niż szal, ale ciepły szal też może być ;) jedna moja koleżanka miała właśnie taki szal ale z cienkiej białej wełenki, który dostała od babci... pomysł taki nawet niezły :) druga koleżanka ze ślubu październikowego miała na sobie coś futrzastego taka jakby etolę wokół szyi, opadająca na ramiona i kawałek plecków, ale ciężko mi to opisać :) :)
Poniewaz wlasnie udalo mi sie wkleic link do zdjecia i jestem bardzo dumna ze umiem to robic :)) sprobuje cos pomoc, Warbuziaku specjalnie dla Ciebie przekopalam troszke sukienek. Mi sie slowo "bolerko" strasznie zle kojarzy ;) , no i mysle ze naprawde mozna czyms takim popsuc kreacje ;), ale to jeszcze zalezy jakie moze byc ladne :) znalazlam nawet jedno takie dosc, tylko dalabym dluzsze rekawy :) jest w ktoryms linku, ja stawiam chyba na pekne szale, ale jest pare sposobow zeby okryc wiosenne i jesienne panny :) znalazlam to :
wiosna/jesien;)1
wiosna/jesien;)2
wiosna/jesien;)3
wiosna/jesien;)4
wiosna/jesien;)5
wiosna/jesien;)6
wiosna/jesien;)7
no to chyba tyle, jeszcze poszukam, to futerko o ktorym pisze Witch tez moze byc fajne, chyba wiem o czym mowa moze cos takiego znajde, ale jesli dol sukni jest rozudowany to nie polecam ;)
wiosna/jesien;)1
wiosna/jesien;)2
wiosna/jesien;)3
wiosna/jesien;)4
wiosna/jesien;)5
wiosna/jesien;)6
wiosna/jesien;)7
no to chyba tyle, jeszcze poszukam, to futerko o ktorym pisze Witch tez moze byc fajne, chyba wiem o czym mowa moze cos takiego znajde, ale jesli dol sukni jest rozudowany to nie polecam ;)
cos na wierzch 1
coś na wierzch 2
Mierzyłam jedno bolerko :) ale beka bo mnie wepchnęli w rozmiar 38 ;), rękawy do łokci, z tyłu do pół pleców, a i rąk zgiąć nie mogłam ;) no ale było przynajmniej dopasowane do sukienki, to jeszcze jakos wyglądało w tym samym stylu. Wszystkie bolerka, sweterki i inne wierzchnie okrycia są wskazane w każdej porze roku, i dobrze mieć takie coś w zapasie, bo albo ksiądz ci powie, że kiecka zbyt wydekoltowana, albo stare babcie będą zdegustowane, że plecy gołe :p
coś na wierzch 2
Mierzyłam jedno bolerko :) ale beka bo mnie wepchnęli w rozmiar 38 ;), rękawy do łokci, z tyłu do pół pleców, a i rąk zgiąć nie mogłam ;) no ale było przynajmniej dopasowane do sukienki, to jeszcze jakos wyglądało w tym samym stylu. Wszystkie bolerka, sweterki i inne wierzchnie okrycia są wskazane w każdej porze roku, i dobrze mieć takie coś w zapasie, bo albo ksiądz ci powie, że kiecka zbyt wydekoltowana, albo stare babcie będą zdegustowane, że plecy gołe :p
;)))) no musialo byc smiesznie z tym Twoim bolerkiem, te Twoje futerka mmm mniam :)) Lazaro to jest to, podsylam jedno futerko jeden szal i ...takie zwiewne fajne okrycia, jak ladnie wyglada panna mloda okryta welonem:) albo czyms pomiedzy welonem a szalem
futerko_mniam
sam_urok1
sam_urok2
sam_urok3
sam_urok4
sam_urok5
szal
futerko_mniam
sam_urok1
sam_urok2
sam_urok3
sam_urok4