Widok
witaj nefretete
Cześć Madziarka. Chciałabym ci złożyć wraz z rodzicami z okazji tego ;) no wiesz życzenia,
Niech słońce roztacza swój blask nad Wami w tym niezwykłym dniu i przez wszystkie dni Waszego życia. Niech weselne dzwony bija donośnie i radosnym echem brzmią w Waszych sercach na zawsze.
Wielu miodowych dni,Wspólnych radości bez trosk,Spełnienia wymarzonych chwil, Oby sprzyjał Wam los!
Trzymaj się ciepło.
Koleżanka Obok:)
Niech słońce roztacza swój blask nad Wami w tym niezwykłym dniu i przez wszystkie dni Waszego życia. Niech weselne dzwony bija donośnie i radosnym echem brzmią w Waszych sercach na zawsze.
Wielu miodowych dni,Wspólnych radości bez trosk,Spełnienia wymarzonych chwil, Oby sprzyjał Wam los!
Trzymaj się ciepło.
Koleżanka Obok:)
Coś mi tu kręcicie. Ja widziałam Nef wczoraj i wcale nie wyjechała;) Poza tym doszły mnie słuchy,że wychodzi za mąż 1 kwietnia :) no chyba , że to plotki i pomówienia. Chcieliśmy jej tylko złożyć życzenia a ty nawet nie wiadomo na kiedy.... a co to ma znaczyć czy wogóle;)?? Już się wszytstcy pogubiliśmy ;)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pozdrowienia od Nef. Nigdzie nie wyjechała i żałuje, że nie ma internetu bo chętnie by sobie z Wami pogadała.
[b]Waldek - Zespół Yacotaco[/b]