Widok

witaj nefretete

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć Madziarka. Chciałabym ci złożyć wraz z rodzicami z okazji tego ;) no wiesz życzenia,
Niech słońce roztacza swój blask nad Wami w tym niezwykłym dniu i przez wszystkie dni Waszego życia. Niech weselne dzwony bija donośnie i radosnym echem brzmią w Waszych sercach na zawsze.
Wielu miodowych dni,Wspólnych radości bez trosk,Spełnienia wymarzonych chwil, Oby sprzyjał Wam los!

Trzymaj się ciepło.

Koleżanka Obok:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czyżby Nefretete tu zagladała:):):)Pozdrowienia i spełnienia marzeń ,wiele szcześcia i Miłości życzy Sabra:):)

ps. odwiedz nas czasem na Forum ,jak bedziesz miała dostep do neta:0

image
image
image
Mimi muszę cie zmartwić ale Nef niema jutro wesela!!! Wiadomość bezpośrednia od Nef
A co się stało z naszą "NEF", kiedyś tak często tu zaglądała, a teraz już chyba nas nie pamięta :(

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
to prawda Nef niema jutro wesela - wiadomosc z pierwszej reki . Na dodatek wyjechala i nie moge powiedziec gdzie .
pozdrawiam w imieniu NEFRETETE 23

*** nieczynne *****
a kiedy ma? hymmm kiedy??
Magduś napisał(a):

> a kiedy ma? hymmm kiedy??
chyba nie tak szybko , o ile wogule

*** nieczynne *****
Coś mi tu kręcicie. Ja widziałam Nef wczoraj i wcale nie wyjechała;) Poza tym doszły mnie słuchy,że wychodzi za mąż 1 kwietnia :) no chyba , że to plotki i pomówienia. Chcieliśmy jej tylko złożyć życzenia a ty nawet nie wiadomo na kiedy.... a co to ma znaczyć czy wogóle;)?? Już się wszytstcy pogubiliśmy ;)

Pozdrawiam
ciekawy jestem gdzie ??

*** nieczynne *****
co gdzie ?? ją widzieliśmy?? wgdyni ;)
po co te kręcenie? Ja osobiscie życze Nef wszystkiego dobrego, Trzymaj sie kobitko.

ja też jej życzę Wszystkiego naj ale chciuałabym wiedzieć kiedy ma ślub bo chcialaibyśmy jej kwiatki wręczyć przecież to bardzo ważny dzień dla kobiety:)
Joka jeśli Nef miała wychodzić za mąż 1 kwietnia, to może tylko ktoś zrobił Ci głupi żart?? ?:>
włansie nie:) to nie był głupi żart bo o tym powiedziała mi moja koleżana ale to już gdzieś w lutym a ona się dowiedziała od Pani Kwiaciarki z osiedla na której mieszka Nef. jejciu już sama się pogubiłam

TO CO WIE KTOŚ KIEDY HAJTA SIĘ NEF CZY NIE??
ja tez zapisalam ze 2 kwietnia. coz sie stalo ze NEF sie nie odzywa???????????
no wiec jak z tym jest? ktoś nam wkońcu to wyjaśni?
Pozdrowienia od Nef. Nigdzie nie wyjechała i żałuje, że nie ma internetu bo chętnie by sobie z Wami pogadała.

hmmm... a ja przeglądając stary wątek trafiłam na tickera nef, który głosi, że ślub za 1 rok, 11 miesięcy, 3 tygodnie i 6 dni :)
a to ten wątek:
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=20061&t=20061

wszystko jedno kiedy Nef życzę Ci wszystkiego dobrego :)
pozdrowionka

;)
widocznie licznik się już przestawił, bo skoro juz konkretna data minęła to zrobiło się na kolejny rok, tak mi się wydaje, bo ja tez pamiętam że NEf miała mieć slub w kwietniu ;))

http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=20061&t=20061
image

image
image
do góry