Widok

witam

witam orjentóje sie ktos moze bo słyszalam cos takiego ze gdy sie długo nie wspułzyje po np. 2 ciażach bo niema ochoty czy taka osoba na starosc prawdopodobnie bedzie chodziła w pampersach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co? pierwszy raz coś takiego słysze,nie masz ochoty na seks pewnie ze zmęczenia albo z innych powodow ,nie wiem kto ci nagdał takich głupot ale jestem pod wrażeniem:)
nieźle się ubawiłam :)))) dobre
imageimage
żartujesz prawda ? :D heh, dobra beka . . . :D
Ależ to najprawdziwsza prawda! :))))) Piszę żartem ale ziarno prawdy może w tym być - współżycie = lepiej wyćwiczone mięśnie, To może mieć związek z nietrzymaniem moczu, które często dopada kobiety w późniejszym wieku. Na logikę - im lepiej wyrobione mięśnie w tamtych okolicach, tym mniejsze szanse,że będziemy robić pod siebie.
Poprawka - zamiast przecinka powinna być kropka. Inteligentni zrozumieją o co mi chodziło, mimo, że zasypiam nad klawiaturą:P A wogóle - brak współżycia ->pampersy na starość->kapcie z pomponami->moherowy beret:)))
jaja se robisz he he ale sie usmialam to jest nie mozliwe he
orjentóje - ojoj

Inne tematy z forum Zdrowie

Co na łupież!? (51 odpowiedzi)

Dziewczyny ratujcie:( Od kilku dni borykam się z łupieżem na głowie i za nic nie mogę się go...

Jaki żel intymny polecicie? (4 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki najlepszy żel intymny polecicie? Polecajcie tutaj zarowno żele poprawiające...

Nie mogę osiągnąć orgazmu (6 odpowiedzi)

Witam kochając się z partnerem nie mogę dojść do orgazmu czy to jest stan normalny?

do góry