Widok
Słuchajcie, ja nie mam wysokich obcasów - może 4 cm, ale obcierały mnie po bokach. Koleżanka z pracy mi przyniosła prawidła (takie z IKEI) oraz piankę do rozciągania. Wystarczy, że popryskałam i zostawiłam na jeden dzień i jest już ok. Więc jeśli coś obciera przy palcach to polecam.
Natomiast z "piekącymi podeszwami" to jest grubszy problem - ja poszłam po rozum do głowy i kupiłam niskie buty, bo już nie raz się tak załatwiłam, że nie mogłam "w szczudłach" dojść do domu.
A swoją drogą tańcząc na boso też można narobić sobie odcisków!
Natomiast z "piekącymi podeszwami" to jest grubszy problem - ja poszłam po rozum do głowy i kupiłam niskie buty, bo już nie raz się tak załatwiłam, że nie mogłam "w szczudłach" dojść do domu.
A swoją drogą tańcząc na boso też można narobić sobie odcisków!
ja mam takie wkładki żelowe które masują stopę dodatkowo - bardzo pomaga zwłaszcza mi, bo ja na co dzień nie chodzę w butach na obcasie. Są też takie wkładki na pięty do pełnych butów, na pięty, na paski od sandałów, a te miejsca gdzie stopy najbardziej się ocierają w bucie czyli po bokach
Karcia_Gd napisał(a):
>
> szkoda, że niema takich wkładek (a raczej nasadek) na palce,
> hehe ;)
> bo porobiły mi się straszne pęcherze i od 2 w nocy na bosaka
> chodziłam :-)
>
>
kar - sa takie wkladki, m.in. wlasnie w rossmann, firmy COMPEED, ja na razie tylko probowalam te zelowe wkladki z tematu i polecam! jest duuzy komfort chodzenia!!
pisza na nich, ze mozna je nawet prac.
kosztuja chyba 22 zeta, ja kupilam taniej w niedawnej promocji
>
> szkoda, że niema takich wkładek (a raczej nasadek) na palce,
> hehe ;)
> bo porobiły mi się straszne pęcherze i od 2 w nocy na bosaka
> chodziłam :-)
>
>
kar - sa takie wkladki, m.in. wlasnie w rossmann, firmy COMPEED, ja na razie tylko probowalam te zelowe wkladki z tematu i polecam! jest duuzy komfort chodzenia!!
pisza na nich, ze mozna je nawet prac.
kosztuja chyba 22 zeta, ja kupilam taniej w niedawnej promocji
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
kochac, jak to latwo powiedziec..
kochac, jak to latwo powiedziec..