Widok

włamania do piwnic-Rumia

Rodzina i dziecko Kryminalne Trójmiasto Temat dostępny też na forum:
Pisze ku przestrodze, włamali nam sie oraz kilku sasiadom do piwnicy, masakra. była policja, podobno co chwile dostaja zgłoszenia o włamaniach także uwazajcie

u nas było włamanie na Pomorskiej
image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znajomym w Rumi jakiś czas temu też włamali się do piwniczki, zabrali 2 nowiusieńkie rowery ani razu nie jeżdżone. Problem nie dotyczy tylko Rumi, niestety.
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ooo tez tu mieszkam i widzialam dzis obok w bloku policje jak podjechali radiowozem.I co kradna??wszystko co popadnie czy coś konkretnego ?
u nas naszczescie nic nie ukradli ale to tylko dla tego ze oprocz opon nic nie mamy w piwnicy, i na szczescie opon nie wzieli bo pewnie za duze, ale sasiadom zwineli rower narzedzia i tego typu rzeczy.
image

image
Zdejmą ich. Zgłaszać każdy przypadek!

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

uuuuuuuu :( mam nadzieje ze do mnie nie dojda
image[/url]
image[/url]
u nas na sperów też był włam do hali garażowej ale jakiś czas temu już....chcieli ukraś audi sąsiada- załadowali go rowerami i narzędziami z innych boksów z ha,li ale niestety audi miało jakis dodatkowy alarm i nie chciało im odpalić więc zostawili auto na środku hali- takie zapakowane...sąsiad mocno się zdziwił jak rano wszedł do garażu...a kilka dni pózniej zwinęli jakieś autko z bloku obok.
Kolejne wlamania do piwnic tym razem ul. Gdynska - strata rower, widac ze obserwuja kto co ma bo pojedyncze boxy otwieraja - Policja widac nic z tym nie robi a proceder kwitnie od jakiegos czasu - niedawno na Pomorskiej piwnice ludziom pootwierali ale z opowiadan slyszalem ze nic nie poginelo - pewnie ktos ich sploszyl - monitoring na kazdym kroku niestety chyba musi byc w Rumi -masakra.
Zgłosiłeś na piśmie, sprawdziłeś akta sprawy? Na podstawie czego sądzisz, że nic nie robi?

ZŁóż wniosek o przejrzenie akt i zobacz jako pokrzywdzony co zrobili.

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (43 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

Ręczniki... Gdzie warto kupić aby nie zbankrutować? (22 odpowiedzi)

Witam, czeka mnie wymiana ręczników... no dobre z 10 sztuk. Poprzednie były z ikea i polskiej...

powiedzcie, że jeszcze będzie lepiej... (23 odpowiedzi)

Moje trzymiesięczne niemowlę właśnie skończyło płakać po ponad pół godzinie...Ono jest chore, ja...

do góry