Widok
wloski spiete czy rozpuszczone?
To zależy jakie masz włoski i jak się czujesz w rozpuszczonych....bo jak będzie ci gorąco to mozesz sie czuć bardzo niekomfortowo i wtedy lepiej spiąć....ja uwielbiam rozpusczone włoski na na slub też będę miała rozpuszczone bo dobrze się w takich czuję....mam już wolon przymocowany do diademiku i fajnie to wygląda :)
ja też dobrze czuje się w rozpuszczonych włosach, ale na weselu sobie siebie tak nie wyobrażam:))moje włosy mają tendencję do kręcenia i puszenia się, jak jest gorąco i "wilgotno", czyli tak jak na weselu, pewnie będę ostro tańcować do samego rana, a po godzinie będę wyglądać jak zmokła kura z przyklejonymi włosami:))dlatego spinam!
zależy jakie masz włosy i jak się lepij czujesz, ale pamiętaj też o wygodzie:))
zależy jakie masz włosy i jak się lepij czujesz, ale pamiętaj też o wygodzie:))
jesli chodzi o to jak sie w rozpuszczonych czuje - to oczywiscie dobrze:), lepiej niz w spietych
do sukni rozpuszczone z lekko podpieta czescia pasuja mi wlasnie idealnie (tez mysle o skromnym diademie z welonem)
tylko wlasnie boje sie czy ta fryzura tzn te rozpuszczone wlosy zachowaja swoj wyglad przez cala impreze....
do sukni rozpuszczone z lekko podpieta czescia pasuja mi wlasnie idealnie (tez mysle o skromnym diademie z welonem)
tylko wlasnie boje sie czy ta fryzura tzn te rozpuszczone wlosy zachowaja swoj wyglad przez cala impreze....
ja od poczatku wiedziałam ze chcę mieć koka...na co dzień chodze "rozczochrana" więc chociaż na ślub chciałam żeby na tej głowie był jako taki porządek ;)
a poza tym moje włosy sa bardzo trudne w utrzymaniu, jakbym miała rozpuszczone to podejrzewam że by nie wytrwały do północy w stanie cywilizowanym ;)
a poza tym moje włosy sa bardzo trudne w utrzymaniu, jakbym miała rozpuszczone to podejrzewam że by nie wytrwały do północy w stanie cywilizowanym ;)
j amiałam rozpuszczone skrecone francuskie loki a u góry spiete i się nic nie rosprostowało, anawet trzymało na drugi dzień
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com