Widok

włosy garściami wypadają

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jestem załamana!Slub w sierpniu,a ja zastanawiam sie czy będę miała do czego przypiąć welon. Włosy wypadają mi całymi garściami i juz widać łyse miejsca. Liczne badania nic nie wykazały. Czuje sie beznadziejnie. Myślałam nawet o przeszczepie,ale to kosztuje (nie wiem ile,ale napewno duzo) i nie wiem gdzie robia takie zabiegi. Ale jak tu przeszczepić jak wzasadzie nie ma czego. Czy,ktoś wie jak rozwiazać moj problem?Chyba w wieku 25 lat bede całiem łysa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pewno tabletki Vitapil, biore juz 3 miesiac i nic :(
wiesz co. nie pamiętam nazwy ale coś na V..., poradziła mi babeczka w aptece koło 30 zł kosztują; zaczęłam tydzień temu i teraz czekam na efekty
podobno już po miesiącu stosowania się poprawia

mi żadne specyfiki nie pomagaja,ani wsmarowywane w skore głowy,ani witaminy łykane,nawet te na bazie hormonow. a z doczepieneiem włosów to juz sie dowiadywałam i niestety w moim przypadku nie da rady bo tez je trzeba do czegos doczepic :( Wiper a jakie witaminy pijesz?ja nic nie piłam moze jeszcze tego sprobuje.
mi też wypadają; jeszcze nigdy aż tak dużo włosów mi nie wypadało
byłam u lekarza i na badaniach i wszystko jest w porządku
piję jakieś witaminki i skrzyp polny i inne jakieś badziewia i mam nadzieję że pomoże

A może zmienić/zacząć brać witaminy? do sierpnia jeszcze sporo czasu, więc jakis efekt byłby napewno :)

to straszne ze badania nic nie wskazaly
ja radze isc do fryzjra i doczepic dobie sztuczne wlosy. moja koleaznka ma cienkie wlosy i sobie cos takiego zrobila. powiem ze super to wyglada jak dopasuja ci odpowiednio to wogole nie powino byc widac
pozdrawiam

do góry