Widok

wódka weselna

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pamiętam że kiedyś jakaśfirma produkowała taką wódke która miała butelki odrazu z motywem weselnym , czy ktoś pamięta co to była za wódka z jakiej firmy ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my kupiliśmy bolsa 0,5 i na allegro takie małe wstążeczki ze ściągaczem (50 szt chbta z 5zł)w kolorze ecru (wystepuja w różnych) na szyjkę butelki.Strasznie mi sie nie podobają naklejki na wodke brrrr...
A moglbys podac strone tego producenta?
ja z żoną mieliśmy również Luksusową, ale bez etykiet. za to żona przygotowała własnoręcznie zawieszki. bez allegro się jednak nie obeszło, bo trzeba było materiały kupić :) ale jak ktoś już chce etykiety, to tam właśnie jest tego multum. w każdym razie wiem jak trzeba liczyć każdą złotówkę na wesele, wiec polecam luksusową - my z żoną kupiliśmy bezpośrednio od producenta ze zniżką. proponuję wejście na stronę i zajrzenie tam.
My kupiliśmy "Luksusową" 0,5 liczone na osobę i do tego etykiety do naklejenia z allegro.
Poza tym w Makro widziałam wódkę weselną, z gotowymi etykietami ślubnymi, ceny nie pamiętam dokładnie, ale chyba kosztowała 22/ 23 zł za 0,5.
Syf. Kup sobie normalną, etykiety na allegro w zestawie np. 100 sztuk i sama pooklejaj. Nie kupuj takiej dziadowskiej wódki! Tam może być w środku wszystko :)

My mieliśmy "Sobieskiego" 0,5 litra. Etykiety weselne sami sobie podoklejaliśmy :)

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

dziękuje a czy ktoś może coś powiedzieć o tej wódce czy miał ją na weselu ?
dziękuje a czy ktoś może coś powiedzieć o tej wódce czy miał ją na weselu ?
http://www.polanin.com.pl/products.php?category_path=24 prosze
do góry