Widok

wolą faceci bulchne czy szczupłe?

ciekawe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trzeba żeby kobieta miała tu i ówdzie, co by było za co złapać i co przytulić - anorektyczki obrzydzają.
Ale co z tego, skoro większość z Was wiecznie się odchudza (dla siebie i innych pań), więc nie mamy za co złapać ani się do czego, bez ukłucia się, przytulić:)
Moja żona ważny 49kg (w porywach do 53kg, wtedy jest płacz!) - przy wzroście 170cm. Chudzina obozowa!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Potwierdzam,chudzina obozowa.Mam taką chudą córkę,o tym samym wzroście i wadze 47 kg.Tragedia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dodam tylko.
Za chudzielcami oglądają się mężczyźni,ale zdecydowanie wolą przytulać te o pełniejszych kształtach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
To dlaczego po galeriach i deptakach chodzą takie pary gdzie przystojny mężczyzna ZAWSZE jest z chudą laską, a z puszystymi kobietami są mężczyźni mało atrakcyjni?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ja jestem szczuplutka i jakoś nigdy nie brakowało mi chętnych do przytulania... ;)

myślę, że to kwestia gustu... mam koleżankę na prawdę pokaźnych rozmiarów, jej mężowi bardzo się to podoba. Mój mąż go zupełnie nie rozumie ;)
image[/url]image[/url]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tomasz Kamel? Wyklucza ZAWSZE:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
hehehe, no własnie, dobry przykład z tym Kamelem ;)

Mi sie wydaje że to bez różnicy, bo czasami facet deklaruje że lubi bardziej puszyste a jest z chudą, albo odwrotnie, bo tak sie ułożyło.
Tak samo nie każdy facet, który lubi duże cycki ma kobietę z dużymi cyckami.
Ja mam złe wspomnienia z cyckami:) 20 lat temu musiałem żonie "odetkać" zapchane piersi gdy karmiła córkę, więc było ssanko przez bite 3 godziny. Odetkać odetkałem ale cycków odechciało mi się na całe życie:))))) A smak pokarmu pamiętam po dziś dzień bleeeeee
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Dobrze, że twojej żonie nie zapchał się odbyt.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Hahahahahahahahahaha!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
halewicz roz..... system;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
mało, k..a, dowcipne - stąpasz po cienkim lodzie, a pod nim zimna otchłań.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
Halewicz dobre :D :D :D
ja musiałam zadowolić się laktatorem, maż nie chciał się skusić ;) ale widzę że dobrze zrobił ;)
postąpił słusznie:) W przeciwnym razie trauma na całe życie:))) O czym w poniedziałkowy poranek Halewicz zapewnia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja bym dodała jeszcze trzecią kategorie kobiet: oprócz bardzo szczupłych i puszystych są jeszcze kobiety szcuzpłe, ale w strategicznych miejscach apetycznie zaokrąglonę (pupa, piersi, bioderka). Myślę, że takie podobają się Panom chyba najbardziej.
no i jeszcze są średnie
Ja tam uwielbiam dać siarczystego klapsa w pupę i dziarsko złapać za cyca.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najlepiej niech faceci się wypowiedzą. Niektórzy lubią bulchne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja lubie cyce cycate i tylko czyste.
a co do Kammela i Niezgody, podobno się babka odchudza:
http://porcelanowemaski.bloog.pl/id,329885252,title,Milosc-wszystko-zrozumie,index.html
image[/url]image[/url]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
z tym lubieniem to jest roznie,
ja tez uwielbiam kolesi zbudowanych i duzawyych, mocno meskich po prostu jak widze takiego kogos to mi slabo...

a moj maz, anoreksja... 180 i 60 kg wagi, uroda wiecznego nastolatka :) jestem z nim bo go pokochalam i wyglad tu ma male znaczenie w tym momencie...

malo kto jest ze SWOIM idealem piekna, czasem mi sie wydaje ze bycie z idealem musi byc strasznie nudne...
ja zawsze gustowałam w mężczyznach z brzuszkiem, choć oczywiście wszystko w granicach rozsądku!... i mój mąż właśnie taki jest :) nie za chudy, nie za gruby- jak dla mnie wizualnie idealny! :) on co prawda zawsze mówi, że musi go zgubić, ale słyszy wtedy "tylko spróbuj! to Twój atut! Pamiętaj, że takiego Cię pokochałam!"

ale to, co piszesz to prawda- kocha się za całokształt- charakter, osobowość, radość życia, sposób życia i myślenia... nie za wygląd zewnętrzny :)
szczupłą i wysoką, i taką właśnie mam dziewczynę!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Kobieta

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (91 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Czy warto zatrudnić prywatnego detektywa, jeśli podejrzewam zdradę? (4 odpowiedzi)

Cześć, Na wstępie pragnę wszystkich powitać. Nie wiem, czy piszę w dobrym dziale, ale od jakiegoś...

Rozwod dobry adwokat (403 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

do góry